Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Idu dani



I auto se pokvario, rješavat ćemo to u ponedjeljak, jer je sutra drugarici rođendan pa imamo pametnija posla. Na groblje nismo išli, u marketu koji je otvoren pak nikad veća gužva, četiri blagajne rade i svejedno redovi. Zanimljiva središta društvenog života, vjerojatno su i crkve pune.
Ovi iz mojeg sindikata nezadovoljni jer se za njih neće osigurati autobusi za prosvjed u Zagrebu, pa ni u goste ni na prosvjed se ne ide ako si nepoželjan i neželjen, mada će Zagrebčani svejedno doći. Meni štrajk i u utorak i u srijedu, ludim zbog tih ranih ustajanja, jer Jin u polumraku neće u šetnju pa onda trpi.
Razmišljao o dvoje koji su poginuli u ratu Barbari i Semiru, njoj sam ostao dužan priču njoj posvećenu, proza mi više nikako ne ide, poginula pred evakuaciju Slovenaca iz Sarajeva, njega masakrirali hrvatski banditi, mislim da su robijali u Haagu, koga briga, bio mi je jedan od par najboljih prijatelja. Njemu sam barem uspio prije doturiti šteku Opatije u ratnoj Bosni, kažu preživjeli da ga je to tad jako obradovalo.
Idu dani.




Post je objavljen 01.11.2019. u 17:00 sati.