Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenasmarsa

Marketing

Međunarodni seks

" Kad se j***te s nekim iz druge zemlje, dajte sve od sebe, jer ipak predstavljate svoju zemlju."

Ova me rečenica nasmijala i podsjetila na bojno stanje koje traje od predzadnjeg posta. Doista, želja je čudo, a uspješno pokazivanje iste, još i veće.

Istražila sam njegovo tijelo tako temeljito, da točno znam kako će reagirati na svaki moj dodir. Doduše, to mi potvrđuju i njegove riječi, uzdasi i nestrpljenje koje pokazuje ... dok ja predstavljam svoju zemlju ... slušam ga kako govori ... što ti radiš tom k***u, to nije normalno, volim kad mi ljubiš trbuh ... o da, i to volim, kad mi ližeš pazuha i bradavice ... i taj prst ... nisi normalna ... razmazila si me ...
Gledam mu te iskričave oči i osmijeh ...
Uspjela sam pronaći i točke za koje ni sam nije znao da na njih reagira. Volim ga vidjeti u toj ekstazi kao da će svakog trenutka eksplodirati.
Uživam u njemu i njegovim reakcijama.
Satima ga milujem i samo se smješkam.
Onako, pomalo zločesto, riječima ... sad ćeš vidjeti što ću da ti radim ... samo gledaj i ćuti ... sva sam posvećena tom ozbiljnom poslu koji me iznimno raduje.

Shvatila sam da puno više volim davati, nego primati, čak i u onim trenucima kad mi kaže da mirujem, da ga ne diram, da sad on želi meni ugađati ... ne mogu mirovati.
Nije mu uspio ni pokušaj da mi čvrsto drži ruke iznad glave.
Ne može mi uskratiti užitak da ga dodirujem, ma koliko se trudio.
Predložio je da mi veže ruke.
A ne, oprosti, rekla sam, nezamislivo mi je da se sva ne omotam oko tebe.
Mislim da bih poludjela !

Post je objavljen 30.10.2019. u 15:14 sati.