Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

čep

eto. sa će ispast da ja uvik neki kurac ka tražin dlaku u jaju, al ne mogu, ne mogu a da ovo iskustvo koje me kulturno obogaćuje ne podilin sa vama, još se smijen. a jebate da je vako svaki dan netriba ti ni talent šou ni ana bučević.
eni vej, jel se sičate posta o konobarici koja mi je samo tribala napunit led u papirnatu čašu, ako niste, listajte, jer mi se neda tražit, al pored nje, ka šta rekoh netriba ti ana bučević, a troke neko kvalificiran.
dakle, oden ja u obližnji kafić popišat se i ponesen praznu bocu cetine da je napunin vodon. uredno začepljena sa bilin čepon. tutnen konobarici bocu jer je upravo pokupila prazne čikare od kave, oden u zahod i mislin se puten "jebate, sa će me dočekat boca bez čepa". obavin posal koji nije moga dugo trajat šta znači da po svoj logici nemoš ništa zajebat. vratin se iz zahoda i čekame puna boca ladne vode, ali, več pogađate, nema čepa! pitan ja nju 'a di je čep?' a ona meni odgovara 'al ga vi niste ponili sasobon?'. 'nisan! koji će mi kurac čep u zahodu! i di je sad?' 'aaa, biće san ga bacila u škovace'. 'i šta ću sad?' 'a ništa, neće izvitrit'. samo da vas podsjetim, to je ona šta misli.

Post je objavljen 29.10.2019. u 12:04 sati.