Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

59 dana do Božića

Izgledala je malo čudno
U kaputu žutom krojenom bez veze



Dakle odma je jasno da je današnji zadatak nacrtat kaput, šta Ančici neće bit problem jer ako je znala nacrtat veštu, znat će i kaput, a ko zna, more bit da će jon ko zna šta past na pamet.

Ako se sićate kaputa od neke ženske onda mora bit da je bila posebna, jerbo je normalna reakcija da se sićate cica, ako je kaput prevlada to mora da je ljubav, jer šta bi rekli oni filozofi, kad pojedinac ne želi objektivizirat partnericu, obilježavajuć je njenon seksuValnosti znači da je iskreno voli, doduše postoji još jedan razlog zašto bi pamtija njen kaput, more bit da je peder.

Saćemo Učinit mali test da vidimo koliko ode ima pedera, pa svi vi koji se sićate kaputa od neke trebe, nemojte pisat komentar.


Lagala je ženski loše
Klela se u boga, plakala ponekad pa ništa

Žene stvarno loše lažu, prozirne su iako su uvjerene u suprotno, i to sve zato jer muškarce uglavnom ne zanima šta one ili bilo ko drugi imaju za reć, a pogotovo ih ne zanimaju njihove amaterske laži.
To kod žena stvara vjekovnu zabludu da su nekoga, a posebno muškarce nadmudrile.

Ko zna zašto se Sjećam nje



Šta ima s vama, kojeg blogera/blogericu nemorete izbacit iz glave, sjećate li se njihovog kaputa, cica, kofera, naginjete li se kroz prozor, imate li dušu.



Post je objavljen 27.10.2019. u 07:56 sati.