Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agness

Marketing

VELIKA INKVIZICIJA ili Kako vratiti moć nedosadnim ljudima

Hehe!
Samo da se javim. I otkrijem novosti

Neće biti više ni čaja, ni gljiva i ostalih milosrdnih gluposti. Nema pomaganja, detektivskih preglumljavanja. Da! Priče za malu djecu. Stavit ću to na vrata ko Luther onaj protest, da me nitko ne smeta.

Istina je! Anjeta, Agneza ili kako joj je već ime( a znam da vas to zbunjuje, a kako i ne bi kad je ćaknuta) sad je pod mojom upravom.



Ma znate ono, malo više od pola godine je skupila ekipu da me pronađu. Iako smo jednojajčane blizanke, ona je dosadna... uf... Nisam utekla, već sam iz prikrajka pratila svaki njen korak.

Izigrala sam priglupu kamilicu Legolasa, a ona je cijeli junački šator digla na noge. Baš kad su iznijeli taj tzv. Plan traganja i "spašavanja" moje malenkosti, moja badass ekipa Super Opaki Klub (skraćeno SOK) i ja, upali smo i zapravo, vrlo lako zarobili sve, pa čak i Batmana.

Moram pohvaliti najviše Smucala i Smradeca, koji kad isključivo slušaju naredbe, mogu biti prilično korisni.

Legolas još plače, najviše jer se nije uspio obojati, a smeđi izrast mu je već došao do pola kose. Bruhl, mekušac, pjevuši melodije s Eurovizije ( najviše onu Insieme) dok mu suze kapaju. Moja sestra, koja je najopasnija, nije s ostatkom zavezana u podrumu, nju sam zavezala na svoj brod. U Bolu. Na Braču! Tamo se o njoj brine, da ne zbriše, moj prijatelj Tomo Kruz! Šopa je krafnama, tripicama i colom.


Superman šutljivo stoji u kutu, a Wonder woman, Medo i Tanjuška neprestano šapuću. Uglavnom nešto oko blogera i akcije spašavanja. Tko bi se javio da je spasi? Malo sutra! Pa tko još voli gljivare čudake s kompleksom junaka! Uh! Seko, nitko se neće javiti da te traži.

Zbog nje sam završila di jesam! Hvala Bogu, jer mi se zgadio njen kompleks milosrdne skromne sveznalice. Zato sam i utekla iz umobolnice. Da je zaustavim. Ni Budizam nije pomogao! Dobro uvježbana gluma,a ona jadna povjerovala. Zaboravili su svi da je meni Umbridge bila mentor. I da sam ja kul. Odsad ću davati krive travske pripravke, da se malo zabavim. I otjeram njene klijente.

A sad idem u podrum po čaj od kurkume i konjskih dlaka za ozbiljnost i služi najviše kad osoba želi uspjeh u dugim birokratskim poslovima. Dat ću ga susjedu Mati koji želi bit klaun.


Mon Cheries
Come to the Epic side. Pustite Anjetu, Agnezu ili kakogod sveticu da se deblja od dosade na mom brodu.

Viva la vida loca..

Nova vlasnica blog profila,

sigurno ne vaša draga,

Mina Z. Noir



P.s. buahahaha


Post je objavljen 26.10.2019. u 23:16 sati.