Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

SAJAM UGOSTITELJSKE OPREME HoReCa ADRIA



OPREMA ZA FINALNO UREĐENJE OBJEKATA

Sajam opreme za hotele, apartmane i restorane HoRaCe Adria počeo je u Opatiji na adresi Sportska dvorana Marino Cvetković, Stubište Lipovica 2, Opatija, u četvrtak 24. 10. a završava 26.10 kada je otvoren od 10 do 17 sati.

Na HoReCa Adria sajmu izlaže 70 tvrtki koje nude sve potrebno za finalno uređenje objekata u ugostiteljsko turističke svrhe. Ove godine velik dio Sajma posvećen je upravo namještaju za opremu hotelskih soba i apartmana, te terasa ugostiteljskih objekata. Na Sajmu je moguće naći sve one potrepštine koje uslugu objekta za gosta podižu na višu razinu.
Izlagački program zato obuhvaća sve vrste zavjesa , tende, dekore, namještaj za terase , namještaj za caffe barove, stolove i stolice , namještaj po mjeri, madrace , tekstilni program , šatori za vanjsko uređenje, konstrukcije za zatvaranje terasa itd.
Sajam HoReCa Adria, projekt je tvrtke Info Lab Mediji, izdavača časopisa Turizam info. Pokrenut 2003. godine, časopis Turizam Info postao je jedan od najpouzdanijih izvora informacija za sve one koji se bave turizmom, gastronomijom i hotelijerstvom. Pokrovitelj Sajma je Grad Opatija.



Post je objavljen 25.10.2019. u 13:24 sati.