Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Magličasta Opatija



Prvo smo imali svečanu sjednicu povodom dana škole. Imao sam opet najboljeg učenika škole i ovaj put zbilja zabrljao s improviziranim govorom kao i obično. Najprije me zbunila mikrofonija, nešto se čujem, nešto ne, na kraju sam valjda dobro poantirao pa sam čuo i jedan usklik bravo iz pune dvorane. Poslije sam s roditeljima učenika otišao na piće, čim sam stigao doma valjalo je nama za Opatiju.
Opatija nas je pozdravila u potpunoj sumaglici, istina bilo je toplo i bilo je još kupača. Malo je Jinu i meni, a vjerojatno i drugarici već dosadila, nema više ni cvjetnog šarenila.
Jučer je prošao dan bez posta, sad će biti dva do tri takva, putujem u ranu zoru u Split na skupštinu sindikata.U hotelu Lav sam, ljut jer mi ne dopuštaju nadoplatu jednokrevetne sobe, a i zbog predloženih promjena statuta, demokratski sindikat koji sam u svojoj županiji sam osnivao sve više sliči onim drugima. Nedjelu kasno navečer bi se trebao vratiti doma, za sutra i ponedjeljak za svaki slučaj ću imenovati drugu voditeljicu štrajka.

Post je objavljen 24.10.2019. u 11:20 sati.