Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

galeb

ne, nije ovo post o oliverovom galebu koji ga je diga u visine i od njegova galeba napravija fetiš ticu. ovo je sasvim prizeman post o galebu, iako ću ga stavit ka muzičku podlogu to nema ama baš nikakve veze sa galebom, tičurinom.

daklem, galeb je tica koja obitava po bespučima priobalnih mora, nije pizda pa da odleti daleko i nemore se vratit, albatros je nešto sasvim drugo, on je tičurina koja jedri otvorenim morima a dolazi iz iste porodice. za razliku od albatrosa koji leti morskim prostranstvima ovi naši galebi lete priko grada i seru u letu. iako je albatros veča tičurina od galeba on je manje opasan od galeba ako te posere iako mu je govno veće. zašto? pa iz naprijed rečenoga možete zaključit da leti morskim prostranstvima dok ovi naš sere dok leti priko grada.

e sad, to šta on sere u letu nebi bija toliki problem da nisi opra auto za tehnički pregled, o problemima na tehničkom san već pisa pa da vas ne davin sa tin, a i sami znate kako su oni tamo rigorozni, i saš ti njemu doč na tehnički a da te je posra galeb, nemore, oma će ti reč da ideš opiturat auto jer kiselina koju galeb posere nagriza sve šta je čovik izmislija da zaštiti svojih ruku djelo, al nisu računali na govna od galeba, jerbo se auta ne rade blizu mora nego u unutrašnjisti u blizini velikih rijeka, ka šta su npr, rajna, elba, sena, po i njima sličnim, a tama nema galebova nego su tamo golubovi. iako isto zvući to nisu iste tice. golubovi su pitomi tako da ih neki uzgajaju iz hobija a neki radi juhe, imaju oni i širu primjenu al neću sad o tome, u svakon slučaju ne seru u letu, nego lipo se ugnjezde na nekon balkonu il baldehinu i moš se jedino nač ispo njega da te posere. neki kažu da je to srića, ja nevidin tu nikakve sriće kad te golub posere, em se moraš vratit doma, em će ti šefika kazat di si se ovo usra, misleč pritom da je neko balija nad tobon, itd. itd. u svakon slučaju, bivaš posran.

no dobro, ajmo to sad gledat sa biološkog stanovišta. koja to beštija sere dok nešto radi. mačku nesmiš gledat jer joj je neugodno, pas isto sere di stigne, al pritom ne ganja mačku, konji i krave stanu u stavu mirno, pa čak ni krave ne seru dok preživaju, doduše, ljudi idu na zahod sa novinama ili tabletima, ka i ja, al kad se imaju posrat zaborave di su stali čitat, itd. itd.

i sad vi meni recite jel to normalno? letit i srat? jer dok letiš moraš mahat krilima, čudo jedno od tičurine. eni vej kako bilo da bilo ja sutra moran opet ić prat auto za tehnički jer me neče proč.



Post je objavljen 23.10.2019. u 13:44 sati.