Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

63 dana do Božića

Današnji zadatak je prastaro, ka neke blogerice, a o blogerima da i ne pričamo, biće je sastavljač pitanja ima na umu nešto plavo, nešto tuđe i nešto prastaro.

Naš anemični prajmminister je postiga velki diplomatski uspjeh, i izlobira da nas primu u šengen, ali avaj, uvik je tu neki avaj, susjedna i nesvrstana tankštela, Oće naplatit sa jon uđemo, čisto Ženski.

Poučena nedavnim iskustvom kad je gospodin savršeni jeba i odjeba pjevačicu Nušu, tankštela će stisnut noge, a Nuša će se priključit mitu pokretu i priznat da je zlostavljana od strane gospodina savršenog.

Moja omiljena influjencerica Ida Prester je napravila vidijo di pokazuje sise, vidijo je namjenjen čobanicama, koje dok čuvaju ovce surfaju i pratu Idu na enstagramu, ove druge žene koje imadu obiteljskog doktora mogu se savjetovat i šnjim, a bilo bi dobro da odu i kod onoga kinologa, jer lipo je to da se Severina, Jelena, Nina, Ida, Ela, Nikolina, i Vlatka tako razumu u sve to ali kinolog je kinolog jebeš ti to.

Inače ja san protiv toga da mi imamo mitu pokret, zato pod hitno triba zaustavit Radu i Sanju a pogotovo Jelenu, jer otkad je taj mitu u Amerikami, Trump je precjednik, zlostavljači postaju ustavni sudci, zabranjuje se pobačaj, proganja se Meksikance i druge migrante, dakle moremo zaključit da to ništa dobrog nije donilo.

Šta smo u stvari saznali iz mitu pokreta, da osim šta je leglo pedofilije, olivud i ta ekipa tamo, iako je snimala dirljive filmove o pederin šta umiru od side, i crncima koje neko Oće priklat, i kurčila se kako je cvit progresivnog svita, u stvari gomila šupaka koji za snimit film od žena pitaju pičke, a od muški šupka.

I sad ja ne znan kad su nas te perjanice progresivne misli tako iznevjerile da ne kažen naguzile, neke i doslovno, moremo li mi ovin drugim perjanicama virovat ili tribamo zaključat cili olivud.

OVO JE LINK



Eto zeru sadržaja za odvratne pedofilčine iz svijeta mode kojim isti skupa s homoseksualcima drmaju, nije li nevjerojatno da niko od udruga, pravobranitelja, feministkinja, vjerskih zajednica, saveza socijalističkog naroda, izviđača, ne reagira na ovakvo iskorištavanje djeteta, za zadovoljavanje najprizemnijih bestijalnih strasti, Oće li i ovo dijete sutra vikat mitu, nakon šta ga mater uvali nekome za petsto dolara, ka šta je mater od Demi Moore uvalila Demi Moore.

Ponovit ću, sve počinje u obitelji, i svi će oni doć po vašu dicu, fašisti, komunisti, pedofili, dugina obitelj, vjerski fanatici, odgovornost je na raditeljima, najlakše se pravit blesav i vikat mitu, ili uzet petsto dolara, svodništvo i prostitucija su ionako stari zanati, prastari.

Post je objavljen 23.10.2019. u 09:54 sati.