Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

64 dana do Božića
Evo malo po malo ide misec i polako privodimo svoj zadatak kraju, današnja tema je duh, ka u istoimenom filmu di oni baliban pipa Demi Moore dok ona misi glinu.

Aco Srbin je od razularenih feminističko homoseksualnih masa jugoslovenske orijentacije dobio prijetnje smrću i silovanjem članova obitelji.

Šta je to tako skandalozno Aco napravio, da je od ljubimca lijevo orijentiranih idiota, postao neko kome treba silovat obitelj.

Aco se braćo i sestre usudio insinuirati, iako nije imao muda to glasno izgovoriti, da ako se jebeš da bi dobila ulogu, ispivala pismu, položila ispit, napredovala na poslu, osvojila zepter lonac, ili osvanula na naslovnici bloghaera, nije zlostavljanje nego najprizemniji oblik prostitucije, ma koliko se sebi gadila poslije toga, ili koliko se drugima gadila za vrijeme toga.

Simptomatično je da Aco već godinama u svojoj emisiji provodi projugoslavensku agendu, kojom prikriva velikosrpstvo, a da mu desničari nisu nikad prijetili, niti silovali obitelj, tek kad se eto u trenutku nepažnje okrznuo o lijevoliberalnu agendu na Acu su sručio nekontrolirani bijes Srba , Jugoslovena, socijalista, homoseksualaca, feministica i antifašista.

Inače gore navedeni su se na Acu obrušili nakon šta su došli doma sa skupa na kojem su tražili da se odma i pod hitno raskinu ugovori s katoličkom crkvom.

Zaklete feministice, Radojka Borić i Sanja Saravakatini, u društvu još nešto viđenijih Srba, Jugoslovena, homoseksualaca, feministkinja, su istaknule kako njima smeta katolička crkva, pritom se ne odredivši, prema činjenici da većinu sigurnih kuća za žene žrtve nasilja drži upravo ta ista katolička crkva, iako obavlja značajno više društveno korisnih funkcija a dobija značajno manje love iz proračuna od nevladinog sektora.

26. Srpnja znači ne tako davno u Splitu je napadnuta grupa Poljaka, jedan je zadobio teže tjelesne ozljede, sjećate li se toga, sjećate li se dramatičnih naslovnica po portalima, sjećate li se dramatičnog posta koji je napisala Annaboni, i uznemirenih komentara Jugoslovena s bloga

Ništa a?

Alchajmer?

Ne brinite sve je u redu nije švaba još zakucao na vaša vrata.

O napadima na bijele heteroseksualne katolike se ne piše ne ispunjavaju ni jedan od propisanih kriterija, nit su Srbi, niti su crnci, ni pederi, zašto bi neko dramatizirao oko njih.

od svi duhova najgori su oni prošlosti, jebate koja konstrukcija, ka da ima duhova budućnosti, evo recimo mi ode na blogu, stalno nešto laprdamo, i onda vrime prođe i pokaže kolike smo budaletine bili, barem neki od nas, i onda se pitamo, barem se nadam da se pitamo, zašto smo vlastiti integritet, založili a da nismo imali pojma o čemu se radi, ko da smo praznoglave Jelene Veljače, željne pažnje

evo recimo kolegica Julka je neki dan spominjala neku budaletinu, koja se ponašala gore nego Mela i Sarah be zajedno, i to je još bija muški, srića da te budaletine više nema ko bi to trpija

doduše pitanje je koliko se kolegici Julki koja priziva te duhove prošlosti more virovat, ona je prilično bandoglava, i oće ić mlatit Vukove po šumi, i pritom oće da je ja pratim i svirajuć saksofon radim pirujete, srića šta je bar jedno od nas dvoje uračunljivo pa se to neće dogodit

zamislite samo tu scenu, vaš omiljeni bloger proizvodi čudne zvukove puvajuć u saksofon, i ka manit radi pirujete, a blogerica Julka mlati po Vuku i viče izađi Duše izađi, pobogu braćo i sestre našta bi to ličilo


Post je objavljen 22.10.2019. u 11:55 sati.