Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA

Dobro veće svimawavewavewave

bome sam se dobrano odvojila od laptopa , toliko toga sam morala obavljati i moje ne spavanje opet uzima svoj danak pa jednostavno nemam snage i stalno sam umorna. Imala sam dosta jurnjave zbog sebe i svojih čuda i za nagradu otela me moja kći na Rab da se pokušam dovesti k sebi i da se odmorim od svih tih obveza . Obavljala sam svakakve pretrage i toga se nakupilo na jednom. Još mi je za ovaj mjesec ostala plastičarka i imunologica… a to taman kad se vratim opet jurnjava nut . Dobila sam kompresivni rukav za desnu ruku čekam još da mi naprave i za lijevu- oko toga sam imala toliko skakanja madre mia ali doista mi pomaže to čudo i manje me boli ruka, jedino je nespretno s tim baratati jer se teško navlači na ruku ako nemaš taj pomoćni najlonski rukav u koji staviš ruku i onda navlačiš taj kompresivni rukav - tako su mi to stavili u tom dućanu s pomagalima svakojakim a što je naj žalosnije taj najlon je napravljen od istog najlona kao što su one plave ikeine vrećice i košta 170 kn ludlud
Doista sramotno da su stavili takvu cijenu da si ne mogu svi to nabaviti a ikeinu vrećicu dobiješ za 3 kune. Bome nisam to kupila nego ću izrezati ikeinu vrećicu i sašiti sama to sranje za navlačenje tog rukava na ruku. Lijevi kompresivni rukav je malo zahtjevniji što se moje ruke tiče i zato šivaju za tu moju lijevu ruku koja je jače bolna i na tom rukavu ću imati cif da mogu lakše navući .
Od kad sam ovdje na moru sve mi je nekako što se bolova tiče opet lakše . Doista me tu na moru to sve manje boli i to je bio genijalan potez moje kćeri da me odvede k sebi doma- hvala ti malena na tome jer sam se premišljala . Mužu je bilo teško jer idem a opet drago jer zna da me tu manje boli .
Sve se to sad već na meni sleglo ali rezultat nije onakav kakav je očekivan tako da me to malo frustrira jer kad sam već prošla pakao onda barem da je to na nešto nalik ali doista to zračenje napravilo je štetu i što je najgore još uvijek i dalje radi headbang .
Ali dobro, postoje zato ljudi koji su se školovali da pomognu nama koji smo u problemu u sebi tako da će i to doći na red.
Imam još jedan veliki problem a to je kada se ozljedim, pa taman da dobijem žulj od cipele ili ako se napravi bilo kakva ranica, pa to nikako da zacijeli - to toliko dugo traje i tako to postane bolno da doista ne možeš vjerovati kako ne želi zacijeliti. Da... sve zbog kemoterapije .
Ide po internetu članak o KURKUMI i kako je ona super umjesto kemo da ubija metastaze i sam karcinom a ne dira zdrave stanice. Jako je dobro stavljati u hranu i konzumirati je .Savjetovala bih svima i zdravima i oboljelima od karcinoma da je uvedu u prehranu.
Upoznala sam jednu ženu iz zgrade koja se isto bori s karcinomom i troši je od kad je doznala da ga ima i sve to za sada ide u dobrom smjeru i naravno uzela je VARUMIN koji sam joj preporučila i hvala bogu ona je jedna od nas koja također dijeli informacije oboljelima na odjelu i na zračenju .

HA HA HA evo mene opet kao poplava- sve bi htjela reći a šaram ko frizer naučnik sa škarama smijehsmijeh

A puno me nije bilo i nadogađalo se toga hrpa smijeh
Dosta za danas , sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da ću uspjeti opet uhvatiti konstantu...moj mozak blokira neke stvari i opasno se borim da opet uđem u đir mahmahmahcerekcerekcerek

MOJA PIKULICA cerekcerekcerekcerek









Post je objavljen 15.10.2019. u 22:46 sati.