Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Đevojke u svemiru

Kažu da muškarci svakih 28 minuta pomisle na seks, i sad zamislite vi naše junake Adama i Stevu, u istospolnon vezi, da ne tražu ženu u sebi nego da se ponašaju ka normalni muškarci, nji dva bi se jebali ka zecovi, i ne bi mogli odat od tolikog seksa.

Normalan muškarac, naš junak vitez, on se ne mora zaljubit, da bi jeba nešto, normalnim muškarcima dakle vitezovima je ljubav nešto daleko više od seksa.
Naša junakinja pak trnoružica, ona se mora zaljubit da bi se jebala, pa je njeno zaljubljivanje uzročno posljedično povezano s pulsiranjem vadžajne, što je apsolutno degradirajuće za ljubav kao takvu.
Naša junakinja Trnoružica misli da more hrkat cili život dok ne dođe princ i zažvali je, ne bi se ona ni slučajno probudila ako naiđe kogod s manjom titulom.
Evo recimo kad san ja bijo slobodan, pola ovi blogerica je bilo zatelebano u mene, jer san bijo najjači princ na blogu.
Mukte su ovi neki Impotentni starčeki pisali pisme, glumili revolucijonare, pivali pisme od Mile Kekina, recitirali internacijonale, i slinili po blogovima od trnoružica, one su sve tile baš mene.
Ko zna more bit da je kako moja frendica Julka kaže tajna u kvalitetnom koplju, eskimskom.

Današnji zadatak je nježnost.

Saćemo se upoznat s nježnosti.
To je ljudska karakteristika koju mogu ispoljiti samo snažne žene i muškarci, jesmo razumili, naravno da nismo, snažne žene i muškarci su rijetkost, prava dragocjenost, i većina vas ih ne bi prepoznala ni da vas ugrizu za guzicu, šta neće jer nisu bisni, ni nenormalni.

Nježnost kao ni snagu nije lako prepoznati, upravo zbog toga što neuke blogerice i Blogeri mislu da isključuju jedno drugo, pa će nerijetko nježnost pripisat nekoj plačipizdi a snagu nekoj netolerantnoj spodobi, što je suštinski pogrešno.

Recimo moja prijateljica Kojotica je oličenje nježnosti, jedno klupko osjećaja kojoj je povremena grubost koju ispoljava čisti obrambeni mehanizam, iako bi ista ta Kojotica da neki asterojid krene na patagoniju sila u raketu ka Bruce Willis i jebala mu mater.

Evo sad ćemo probat vizualizirat posadu rakete, dakle rekli smo Kojotica za volanom, Zvonka sa bušilicom kapo od makinje, Namiguša navigator, Mela ispaljiva rakete, a Sarah be cvili kako se jedva opet zaljubila i sad mora umrit, a Olja jon govori da ne pizdi da niko neće umrit.

Jebate asterojid ne bi zna Oće li se prije rastopit od nježnosti ili umrit od straja kad i vidi nako fokusirane i determinirane.

Dakle zaključili smo, prinčova ima malo, a sve trnoružice bi da i princ zažvali i viče Trnoružceeee trnoružceee probbudceee.

Obziron da je broj trnoružica i prinčova u disbalansu događa se slijedeće, Blogeri koji tražu ženu u sebi, revolucijonari i ljubitelji Mile Kekina i Đorđa Balašovića, dobiju trnoružice koje prinčovi nisu tili, pa su frustrirani radi toga, a blogerice umisto prinčova dobiju konje i onda su ogorčene raspižđene, zle žene s velikim zubima.

Također smo zaključili da ako i Adam i Steva nađu ženu u sebi, obziron da žene puno manje mislu na seks od muški onda će nji dva umisto ša su pederi postat dvi frustrirane lezbače šta patu od nejebice pa filozofiraju.

Evo crtež



Post je objavljen 08.10.2019. u 06:30 sati.