Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

šeherezada

možda vi i neznate priču o šeherezadi, ako neznate sa ću van je ispričat. znači, šeherezada je bila djevica koju je šah šahrijah tija jebat samo za jednu noć, nešto šta se danas zove avantura. međutim šah poučen iskustvom od prije, sve šta bi potrošija tu noć ubija bi sutra ujutro da mu ne zvoca. međutim šeherezada ka svako lukavo žensko se uvatila pričat priču koja je uvik imala nastavak za sutra. tako je na jeziku iskamčila iljaduijedna noć, rodila mu tri sina i postala carica.

šta oču reč. oču reč da ako si znatiželjan i pustiš da ženu da ti priča bajke onda si najeba, a ako si ukurcu i uvatiš se sanjon raspravljat onda si najeba duplo ka oni lik šta je kuva pinđur dok je igra šah. doduše on nije šah šahrijah pa je nije moga potirat samo tako, al se zajeba i upa u raspravu šta je ova njegova iskoristila, zvala policiju i istirala ga iz kuće. da baza bude veća nji dvoje su rastavljeni pa se postavlja pitanje, a čigov je stan? očito je da lik nije ništa naučija, znači budala, čin se da navest na raspravu, a razlozi su više nego evidentni. njizi dvoje je ostalo zajedno iz dva razloga, ekonomskog i seksualnog. sa ekonomskog diliš troškove pa je lakše pošto nisi šah, a sa seksualnog obadvoje imaju nekog kad ti se prohtije, nešto ka prijatelji sa povlasticama, jer ipak nisi šah šahrijah, ali problem nastaje kad si se uvatija kuhinje. nedaj ti bože da se uvatiš pegle, jer ako te vidi sa peglon u ruci najeba si ka sizif. a jel vi znate priču o sizifu? sizif je ima dug jezik i špija zeusa dok je jebava ćer od boga azopa šta se ovom nije svidilo i posla ga u had. pošto je sizif bija lukav i moga je puno pričat nagovorija je hada da ga pusti na jedan dan kako bi jeba ženu, al mu se omililo pa je zajeba hada i nije se vratija našta je ovi popizdija i osudija ga da gura kamen.

šta oču reč. oču reč da nesmiš ženi pustit da puno govori, ako baš mora, odgovaraj kratko sa da i ne da se ne zajebeš, nikako se nesmiš uvuč u raspravu sa ženon ako misliš koristit povlastice i nikad nemoj špijat prijatelja radi vlastite ljubomore jer ćeš najebat, ma koliko bija lukav, i čuvajte se propuha, jer ako se priladite neće vam pomoć ni plava krv da se rekuperate od onoga šta slijedi poslije.

Post je objavljen 26.09.2019. u 18:09 sati.