Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Sretne mlade djevojke



Neposredno nakon što je Trump pokušao biti na svom twitteru sarkastičan Greta ga je poklopila, dodajući njegov sarkastičan opis u opis sebe kao twitterašice: "A very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future."
Ne sumnjam da je ona osobno tako reagirala, nitko iz njenog sad odjednom tako snažnog tima, koji kao s njom jadnom manipulira, kako sad drukaju stari ofucani konzervativci. Bio sam u Berlinu u njenoj neposrednoj blizini, post je izdvojen ovdje na blogu sa strane i uvjerio se kako suvereno donosi odluke, između ostalog je neplanirano dala jedan intervju, jer joj je eto ostalo petnaestak minuta do planiranog nastupa. Mene kao jezičara je naravno fasciniralo i kako vlada svojim nematernjim jezikom. Pamtim onda kako su neke barabe secirale njenu bolest, kao te osobe uopće nemaju emocija, sad joj se zamjera preemotivni govor.
Inače jučer smo uz nastavu imali i uobičajeno predstavljanje roditeljima prvih razreda, pa nije ni bilo pretjeranih kombinacija za ručak, dugo nismo bili na ćevapima. Imao sam poslije i između dva predstavljanja pauzu od 45 minuta pa sam eto uspio napraviti i par fotki u gradu. Navečer slatki završetak ne baš slatkog dana.

Post je objavljen 25.09.2019. u 10:11 sati.