Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ajmo u brdaOdradismo i županijsku sindikalnu izbornu skupštinu kod mene u školi, dočekao predsjednika, odveo ga na primanje kod ravnatelja prije, te se petnaestak minuta sakrio kod psihologice u kancelariju, ne bih li izbjegao nervozu koja je isijavala iz nekih ljudi.
Zakačih se odmah s još tad aktualnim povjerenikom, kaže predsjednik sindikata on po statutu vodi izbornu sjednicu, nahvali mene kao sindikalnu legendu, odmah sam shvatio da ne računa na mene i to je oke, te je predložio tri kandidatkinje kao njegov izbor, znači i bivši povjerenik otpisan i to je još više oke. Na kraju nas bio paran broj, dvije kandidatkinje dobile javnim glasovanjem isto glasova, pravnica našla da je povjerenica ova što je duže u sindikatu.
Nestalo nam i izvorske vode, ono kad krene svega nestaje, pa drugarica predložila, iako bolesna, odlazak u brda, što smo Jin i ja odmah prihvatili. Civilizacija je bolesna i treba je izbjegavati, a mene baš zanimalo i jel izrasla još koja tikva, i dočekala nas još jedna.
Poslije smo ručak obavili u "Bajti", moji ražnjići opet odlični, a i Jin je s njima bio zadovoljan.Post je objavljen 22.09.2019. u 10:06 sati.