Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Hulahopke zvane sprej

Ja se nekad al baš onak zapitam u šta su meni prošle godine? Pa ja pojma nemam šta sve ima za kupit a da bi se izgledalo dobro.

Ajmo se recimo primit hulahopki. Kad ih ideš kupovat sto problema. Ak si mršava s dugačkim nogama, trojka je premala a četvorku možeš nategnut do vrata i riješit problem nošenja potkošulje. Ak si punačka s jačim nogama, trojka je tu negdje al su predugačke kak bi se to nazvalo, nisu nogavice...pa to šta se oblači na nogu. Pa se znaju i prefrkat i smandrljat i sto kojekakvih čudesa.
Pa odaberi dene, jebemti dene. One sa manje dena su ko paučina; nek naleti neka zanoktica dok ih oblačiš - ode čarapinjo ko da je ni bilo nije. One sa više dena su toplije i lakše za obuć, al u njima je noga božeoslobodi ( pogotovo tanja noga, ja sam si ko svraka u takvim hulahopkama ). Grilonke od sedamdeset dena su zapravo idealne, surogat debelim štramplama koje griju ko radijator, al to možeš nosit jedino na minus petnajst. ( Dobro, smrzavac ko ja to nosi i na plus petnajst; ko može nek nosi tanke hulahopke, ja to nosim recimo pred ljeto. )
Pa onda gledaš te turbodugačke noge na omotu od hulahopki, nigdje spucanih kapilara i vena i nigdje izvučene očice od spomenute zanoktice. Dođe ti da odma kupiš dvoje grilonke, kroz njih ni rentgen ne prolazi; nema da se vidi krvožilni sustav koji je malo apšiso od godina, o izvučenim očicama neću ni pričat.
Pa masno platiš neke fensišmensi hulahopke, oblačiš ih u rukavicama da se ne rašicaju i dok se na poslu u garderobi izuvaš kolegica ti u prolazu dobaci - pukla ti je čarapa. Pogledaš, ono trag ko od mlaznog aviona. Rezervne se nikad nemaju ( odnosno ja ih nikad nemam ) i onda cijeli dan hodaš s tom razderotinom koja je sve šira i šira, i dođe ti da odeš zapalit tvornicu koja ti je uvalila drek na klipi pod neviđeni svilenkasti osjećaj i turbokvalitetu.

Al šta sam se sad išokirala, naskroz. Pa ja pojma nisam imala da ženama prodaju i najlonke u spreju. Pod motom "Nema potrebe da se izlažete sunčevom zračenju i skupocjenim tretmanima u salonu ljepote; nudimo vam proizvode koji će Vašim nogama pružiti tamnu nijansu bez da izgledaju neprirodno." Znači, ima cijela paleta proizvoda - sprej za toniranje nogu, najlonke u spreju, blabla. I kak se to koristi, i kad? Umjesto da se zajebavaš sa oblačenjem najlonki koje će puknut tri i pol sekunde iza natezanja uzmeš fino sprej, nasprejaš noge i eto čarapa, naočigled se pojavljuju? Jel ima i zimski sprej, ko vede 40 da se noge ne zaleđuju? Il to samo za preko ljeta, kad vani sve gori, pa nisi dosta znojna nego još trebaš nasprejat i noge, tak kad krene znojenje da malo otpusti farba pa ti noge izgledaju ko Pikasova slika od curaka.

Kak se niko ne sjeti izmislit čarape u spreju za muškarce? Pa nek oni malo lupaju glavu jel to samo za ukras il ima neku dublju svrhu špricanje nogu sa sprejom koji će njihovim nogama dat svilenkasti osjećaj. Naročito oni koji imaju dlakave noge, tu je silk nota neusporedivo jača.



Post je objavljen 20.09.2019. u 19:41 sati.