Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Gerila u parku Vladimira Nazora



Iako još nikako nisam potpuno fit jučer sam izdržao sastanak svoje političke organizacije, naravno tu uglavnom nastupam sa savjetima i družim se jer je simpatična ekipa koju ne srećem svaki dan. Diem 25 je koncipiran tako da se za svaku pojedinačnu recimo tako ćeliju treba skupiti 5 ljudi, mi smo u Rijeci prvi, ima nas duplo više, al uvijek sličan broj nazočnih. Na europskim izborima širom starog kontinenta skupilo se ukupno oko 1 300 000 glasača, mi nismo ulazili ovdje u trku, takva je bila procjena na nacionalnoj i međunarodnoj razini jer o svim takvim stvarima elektronski glasuju svi članovi organizacije iz cijele Europe. Imamo predstavnika i EU parlamentu, a nedavno je na grčkim nacinalnim izborima 9 naših ušlo u nacionalni parlament.
Kako ljudi nisu dosadni, nisam ni primjetio kako se sastanak odužio, bilo je planirano trajanje dva sata, ostali smo tamo skoro tri, doduše na početak je došao i mladi simpatizer koji je imao puno pitanja koja smo mu ukratko odgovorili, na kraju je razmijenio kontakte s našom povjerenicom, bio je zadovoljan i očekujemo novog člana. Dogovorili smo zanimljive aktivnosti u narednih mjesec dana, izvjestim vas o tome. Za zaštitno lice prve riječke organizacije smo odabrali gospodina Jina, jer je on dosad bio i najstrpljivije pratio sve sastanke, nikad neću naučiti staviti link pa možete ovo između zagrada kopipejstati, ako koga zanima. (https://www.facebook.com/DIEM25Rijeka1DSC/?ref=bookmarks)
Nakon sastanka drugarica, Jin i ja smo još otišli do supermarketa, osjećao sam se dobro, pa smo Jin i ja obavili još jednu podužu šetnju, no navečer se pokazalo da moje stanje nije još blizu normalizacije. Ovo je bila razonoda, al što kad krene posao, doduše jučer kad smo se vratili iz šetnje sam unio još administracije u e dnevnik, možda je i to malo pridonijelo novom pogoršanju. Jedna dobra stvar, hlače koje sam jeftino kupio u Berlinu, riskirao sam iako su mi tamo bile jako tijesne, sad su normalno sjele.

Post je objavljen 15.09.2019. u 10:47 sati.