Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dadoludi-bloger

Marketing

Život s 3 žene :

Dobro jutro. Još jedan početak novog dana"borbe" je počeo. Jutros sam mislio duže ospavati budući da danas ne radim,ali ništa od toga.
Ako ništa bar sam noć prospavao normalno.
Budući da žena počinje raditi u 7 a djeca moraju biti u školi u 8 ja a sad je 7:30,a ja sam se već uspio naslušati svega.
Žena kad radi jutarnju navije sat u 5h ujutro iako joj je do posla 1 km ili 2 minute vožnje.
Ona kao i svi mi ima svoj jutarnji đir.Dok skuha kavu zapali koji duvan,našminka se začas je 6:45 i ona odlazi. Iako se nisam morao dizati nisam više mogao slušati onaj alarm kako zvoni. Digli smo se i popili kavu sve nekako u miru.
Sad dolazi onaj najgori dio u 6:20. Treba buditi "djecu".
Buđenje počinje ali prvih 10 min to je više moljenje nego buđenje. Ova starija od 13 godina se i digne ali za ovu mlađu ujutro mi trebaju topovi.
Razbudim ih i onda počinje.
Svi odjednom moraju na wc. Ova se šminkati druga prati zube trća već izmišlja nešto treće,tako da je rat oko kupatila ujutro neizbježan. :)
Sam sebi govorim budalo što nisi ležao kad ti je bog dao. Ali sad je kasno. Treba sve to istrpiti ova traži knjigu druga majcu i peglu itd.
Žena odlazi na posao a ja još pijem kavu i navodno uvodim reda.
Cure ka su se dobro isposvađale za fobro jutro kreću u školu. To je dio di ja nastupam. Imam kupatilo vremena i cjeli stan za sebe.
Obavim jutarnju highjenu i potrebe.
Što sad dalje budući da danas ne radim. Uzimam u ruke mobitel i sada ovo pišem.Sam u kući 1. dio.
Kavu sam popio koji cigaret popušio i imam 2 izbora. Otići van na još jednu kavu ili nazad u krevet. Odlučio sam se za varijantu broj 2.
Evo sad ležim dok ovo pišem. .
Došlo je i mojih 5 minuta. Pokušat ću malo odspavati što je teško jer već sam budan sat ipo i razbio san.Ako ne uspijem uvjek imam drugu soluciju odlazim u obližnji kafić na kavu.
To ti je tako ili nikako. A sad ja i moj patuljast pinć smo legli u neutralalan položaj i probat ću ubiti oko za svih . Ako kroz 20 min ne zaspem zna se u lokalnu birtijuvna kavu popiti pa ćeno vidjeti. Toliko za rano jutro. Pozz i čujemo se kroz dan. .
Samo veslo


Post je objavljen 13.09.2019. u 07:15 sati.