Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Centar za kreativno pisanje poziva vas da se prijavite



CeKaPe Zagreb poziva sve one koji imaju rukopis u ladici, pišu, ali ne znaju kako strukturirati tekst ili su početnici bez i jedne napisane riječi da se bez straha i oklijevanja prijave na jednu od njihovih četrnaest radionica. Njihovi su voditelji sjajni pisci, književni teoretičari, dramaturzi, copywriterima, kritičari, odlični pedagozi i svakom polazniku prilaze s puno strpljenja i poštovanja prema tekstu, uvažavajući njegovu poetiku i spisateljski glas. Miroslav MIćanović, Zoran Ferić, Tomislav Zajec, Goran Ferčec, Jagna Pogačnik, Tomica Šćavina, Aida Bagić, samo su neka od imena koja već trinaest godina privlače nove generacije pisaca.
Polaznicima također pružaju mogućnost objavljivanja vlastite knjige, što predstavlja dodatnu motivaciju za pisanje i rad na tekstu.

Radionice se održavaju u grupama od 7 do 11 polaznika u 10 ili 15 termina s fondom od 30 školskih sati (osim radionice proze koja traje 60 školskih sati). Radi se u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi, piše, komentira napisano, briše i uređuje i preko motivacijskih vježbi pisanja stvaraju se nova djela.
*
Radionice: proza, poezija, kratka priča, roman, scenarij za kratki film, drama, copywriting, pisanje kao terapijsko-meditativna praksa, pričoslovnica za osnovnoškolce, radionica za srednjoškolce, s one strane pisanja, stvaranje uvjerljivog lika, književna kritika, književno prevođenje, dramsko pismo strip klub, blog, storytelling.
*
Kontakt osoba: Aleksandra Vučković
Sva pitanja možete postaviti na info@cekape.com

Post je objavljen 14.09.2019. u 06:46 sati.