Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

Konferencija DAN VELIKIH PLANOVA



TREBA ČUTI INFORMACIJE OD NAJUSPJEŠNIJIH

Na Konfernciji koju priprema Lider media a koja će se 25. rujna održati u hotelu Westin pod nazivom Dan velikih planova, gdje će govornici biti menadžeri i poduzetnici iz svih grana gospodarstva, a o trgovinskom ratu Kine i SAD-a i njegovim posljedicama za ekonomiju govoriti će ugledni kineski ekonomist Su Qingyi čije će predavanje biti fokusirano na trgovinski rat između Kine i SAD-a te posljedice ovog zaoštravanja dviju ekonomija na globalnu svjetsku ekonomiju.
Ovaj ekonomski sraz može imati iznimno velike posljedice na ekonomiju zemalja Europske unije, time i Hrvatske. Zato će biti zanimljivo čuti događanja od kineskog stručnjaka.
Doktor Su diplomirao je matematiku na Sveučilištu Shandong 2006. magistrirao i doktorirao ekonomiju na postdiplomskom studiju Kineske akademije društvenih znanosti. Specijalizirao je proučavanje međunarodne trgovine s naglaskom na globalne vrijednosne poveznice, upravljanje trgovinom i kinesku vanjsku trgovinu. Zamjenik je direktora Odjela za međunarodnu trgovinu na Institutu za globalnu ekonomiju i politiku (IWEP) pri Kineskoj akademiji društvenih znanosti (CASS).
Prije dolaska na IWEP radio je u Odjelu za ekonomska istraživanja Kineskog centra za međunarodnu gospodarsku razmjenu od 2012. do 2014. Koautor je knjiga ‘The Full Text Analysis of TPP’ i ‘Trade Value Added in APEC Region( Asia-Pacific Economic Cooperation)
Govoriti će na ovoj konferenciji i Željko Kukurin, Mirko Ervačić, Branko Roglić, Petar Čorluka i mnogi drugi među kojima i kineska poduzetnica Jiang Yu koja ulaže u objekte u Kumrovcu, Rijeci, Zagorju,itd.


Kotizacija s PDV-om za prisustvo konferenciji je 1.250 kuna. Prijava na http://lider.events/dvp/registracija/

Ali pretplatnici tjednika Lider imaju 10 % popusta, isti je popust i za tri do šest sudionika iz iste tvrtke, a 20 % popusta imaju oni kojih iz iste tvrtke dolazi sedam i više. Na konferenciji će govornici biti menadžeri i poduzetnici iz svih grana gospodarstva. Osiguran simultani prijevod engleski hrvatski.
Pokroviteljica konferencije je predsjednica RH, Grabar Kitarović.




Post je objavljen 08.09.2019. u 07:00 sati.