Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dancingwithlife

Marketing

So it begins....

Napisala bi 'Bok', ali realno nemam kome :D
( odmah u prvoj rečenici se može skužiti da mi nisu svi doma hihi, a uvijek pokušavam ljudima objasniti da sam zapravo skroz normalna! )

Danas je izgleda taj dan, kad sam napokon odlučila pronaći stranice za pisanje bloga, ali nisam još uvijek bila sigurna da je danas dan kad ekšli krećem s pisanjem bloga!
( očito jest )

Imala sam dane kad sam stvarno znala o kojim temama hoću pisati.
Danas to nije taj dan.
Svaki dan je očito za neke određene stvari, nemre svaki dan biti za sve!

Ali ajde, potrudit ćemo se :)
( i opet potvrda da nas u mojoj lijepoj glavici ima više, dok okrećem s očima kad me zahebavaju na tu temu. Sad bi moji kolege s posla biti sretni! )

Da napišem neke o sebi?
Pa svi me poznaju! Znaju me još od vrtića. Znaju me iz osnovne škole, prepoznaju me ljudi koji su me viđali u srednjoj školi,..
Kad bi mogla sve njih pitati po čemu me se sjećaju.. baš me interesira kakav osjećaj sam ljudima onda ostavljala.
( ak loše, ne zanima me :D )

Sad imam trideset i jednu godinu, i okrenula sam se za 245 stupnjeva od vrtića, osnovne i srednje škole.
Malo sam na faksu bila, pa to nije ni vrijedno spomena.
Živim jednim dosadnim, a opet tolko uzbuđenim životom! Živim s bratom i s mojim najdražim mačkom, o kojem budem dosta pisala jer je naprosto predivan! Iako sam veći fan peseka, trenutno u mojem životu ima mjesta i vremena samo za jednog mačka. ( ali snažno razmišljam o još jednom, tak daaaa... welcome new kitty!! )
Solo sam zadnjih, skoro, devet mjeseci, i kakva je situacija trenutno- solo budem i idućih devet. Najmanje :D
Ne nužno svojom voljom, već je u ovim godinama, i s ovakvom glavom i načinom razmišljanja puno teže naći nekog ko ima istu glavu i način razmišljanja.
"Problem" je i to da se dosta eksponiram na društvenim mrežama, i to u nekom "neobičnom" obliku jedne mlade žene koja bi trebala biti najbolja verzija sebe u ovim godinama- smislena, uredna, inteligentna, odgovorna, pristojna, zgodna, imati dobar posao, zarađivati sama svoje novce, znati koga vraga hoće od života!
Let me tell you a secret- ovo sve sam ja. Samo se volim, OBOŽAVAM! uvaljati u šljokice, srčeka, sunčeve zrake, note najljepših pjesama i plavo, najplavije nebo, s dodatkom 20 grama ludosti.
Hmm, sad kad sam to napisala, shvatila sam da objavljujem samo to. Samo tih mojih 20 grama ludosti!
Tu i tam padne neki duboki post, koji zapravo i nije tolko duboki i zbog toga sam odlučila krenuti s pisanjem bloga, jer ljude na fejsu i instagramu ne interesiraju dubine.

Šokirani?! Yup, niko me zapravo ne pozna :)
Mislim, kak i može? Ja sam sve ono kaj se dogodi u 24 sata jednog dana. Više nego manje sam potpuno sama tih 24 sata. Nema nikoga. ( no, Mac je tu... )
Svaki dan me osam sati gledaju kolege s posla. Uglavnom se zezamo i smijemo i super nam je, ali u tih osam sati ne stigneš ( i nema potrebe uopće ) da pokažeš sve od čega si satkan.
Oke, ja sam full otvorena osoba, iz mene možeš izvući čak i raspored odlaska na wc ak baš hoćeš znati, ali naravno da nemreš dobiti baš sve :)

Nije ni bitno. Zake bi svi morali znati sve? Možemo si biti dobri i s pol snage. Meni je dovoljna tvoja energija.
Briga me za godine, briga me za status, briga me kaj jedeš i koje si religije.. ak imaš vibru koja meni paše- MOJ SI!
Ne moram znati niš o tebi ( ali hoću ), samo mi budi dobar i možemo sve.
Okej, jednu stvar ipak MORAŠ IMATI! Voljeti životinje. Samo to... ( nisam vegetarijanac, jedem sve, nažalost, ali... tak je kak je )


Okej, zagrebli smo malo ispod površine, čist dovoljno za ovaj dan.
Danas nije taj dan za dublje kopanje, inspiracija je još na godišnjem. Gladna sam, čekam buraza da donese neke za jesti ( mogla sam i sama složiti neke, ali.. takav je dan :P ), mac spava cijelo jutro, stojedinica svira super stvari, ali još nije bila ona prava, paaa...
I leđa me bole, nemrem sediti više, moram u vodoravni položaj. Kasnije idem na djevojačku, moram biti odmorna i spremna za sve one bedastoće koje se na takvim partijima događaju. Eto.. imam dost dobre razloge.

Kaja over&out.

#staycool





Post je objavljen 07.09.2019. u 14:19 sati.