Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Procvale tikve



Drugarici jučer nakon tretmana u Opatiji bilo nešto bolje pa smo se odvažili do Gorskog kotara s namjerom napuniti par kanistera izvorskom vodom. Na šumskom putu odmah šok, susjed gore nam je još prošli put pričao da se drvo nekontrolirano sječe i odvozi, no nismo shvatili razmjere, sad se od posječenog nema gdje ni parkirati uz izvor, sve je već vidljivo prorijeđeno, jednostavno strašno.



Pod tim dojmom se ipak penjemo na našu hacijendu, trava je zbilja uspješno narasla. Onda prepoznajemo cvjetove tikvi i gle, priroda nam priredila ugodno iznenađenje, iza cvjetova se kriju tikve, iako nas duuugo nije bilo, konačno nešto samonaraslo u tim surovim predjelima, gdje je i jučer bilo hladno.



Dok se mi oblačimo Jin se posvetio novoj igračci, čak je ustvrdio da je i sirova jestiva. On naime jučer nije bio zadovoljan ručkom i bojkotirao ga, donio sam iz grada wok piletinu i priznajem fulao sa slatko kiselim umakom. U Gorskom kotaru mu se po toj svježini apetit otvorio i bilo je daj što daš.
Znam da je dosta vas naslov zavarao, očekivali ste da ću pisati o novoj hrvatskoj desnici, ili možda o padu informacijskog školskog sustava u cijeloj Hrvatskoj uoči početka škole za život, al eto, jučer je preovladala samo pozitiva, dvije smo tikve ubrali i donijeli ih, ima ih još.

Post je objavljen 06.09.2019. u 11:07 sati.