Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

KENNEDY-JEVI SU BILI FRANCUSKI KRALJEVI


Već duže vrijeme pitao sam se koje su to inkarnacije četiri posljednja kralja iz dinastije Valois. Bilo mi je neobično da sam gotovo sa lakoćom, u jednoj seriji, uspio odgonetnuti čitav prethodni niz kraljeva, zaključno sa Franjom I [inkarnacija Sean Penn], a onda – ništa.
Tek prije nekoliko dana, gledajući TV serijal o familiji Kennedy, 'sinulo' mi je. (Što se tiče otkrivanja inkarnacija, očito je korisno pažljivo gledati serije i filmove.) Moram priznati, da nisam ni znao da su John Kennedy Jr. i Madonna bili u nekoj vezi. Sjetio sa se da je Madonna bila u svojoj inkarnaciji iz 16. stoljeća francuska kraljica, te sam onda automatski Kennedy-ja mlađeg bio povezao sam kraljem Henrikom III. (Kennedy junior bio je dakle u vezi sa svojom bakom, iz prošlog života. Sean Penn bio mu je djed.) Odmah zatim doznao sam da je John Kennedy Jr. bio u braku sa Carolyn Besette. I odmah sam pretpostavio da supruga Henrika III mora sličiti na nju. I – bio sam u pravu. Otkrio sam inkarnaciju posljednjeg u nizu od kraljeva iz dinastije Valois.
Dalje je sve teklo (relativno) lako. Odmah sam pretpostavio da je 'poker kraljeva' dinastije Valois inkarnacija 4 člana dinastije Kennedy. Prvi u nizu, Henrik II, bio je jasno otac familije, Joseph Kennedy Sr. Potom sam otkrio također i identitet drugog i trećeg kralja – Franjo II bio je Ted Kennedy, a Šarl IX – Robert F. Kennedy.
Joseph Kennedy Sr. imao je devetoro djece, petero kćeri i četiri sina. Oni svi nisu inkarnacije djece francuskog kralja Henrika II. John Kennedy Jr. bio je jasno njegov unuk, a ne sin, kao u 16. stoljeću. JFK ovoj inkarnaciji očito da nije bio kralj (sličnost supruga je bila ta, koja je presudila), međutim, je li bio sin Henrika II. Moja je pretpostavka da je tadašnja inkarnacija JFK - Luis, vojvoda od Orleansa, - koji je umro kao 8-mjesečna beba. (Zato je u inkarnaciji iz 20. stoljeća doživio najveću slavu, od svih sinova.)
Francuski kralj Henrik II imao je petero sinova i pet kćeri. Ted, Robert i JFK su njihove inkarnacije. Čini se da Joseph Jr., četvrti sin, nije bio u toj inkarnaciji njegov sin, a da je to bio Tom Hanks (Franjo, vojvoda od Alencon-a i Anjou-a). Što se kćeri tiče, čini se da su Rosemary i Patricia Kennedy inkarnacije Elizabete i Margarete, dvije kćeri Henrika II. Viktorija je umrla kao dvomjesečna beba, a Joan je došla na svijet kao mrtvorođenče. Što se njihovih inkarnacija tiče, teško je reći bilo što. No, sa priličnom sigurnošću može se ustvrditi da je inkarnacija jedne od Henrikovih kćeri (Claude d'France) Andie McDowell, pošto i njen bivši suprug Pual Qualley pokazuje veliku sličnost sa Šarlom III, vojvodom od Lorene. Ujedno, oni su i preci Franje I, svetog rimskog cara, odnosno muža Marije Terezije.
Kćerka Henrika II Margarita Valois (Patricia Kennedy) bila je prva supruga Henrika IV [Nino Raspudić], prvog vladara iz dinastije Bourbon. Međutim, ona nije bila moja baka (tj. od vojvode Filipa od Orleansa), jer je Luj XIII (moj otac u toj inkarnaciji) bio dijete druge supruge, Marije de Medici [Kristina Raspudić]. Mala je onda zagonetka u kakvoj su relaciji Nino Raspudić i Peter Lawford (suprug Patricije Kennedy). Moguće je da se radi o inkarnaciji tipa „crossover lives“, pošto između njih ima dosta fizičke sličnosti. Ime i prezime i jednog i drugog daje (numerološki) isti broj – 10.



Post je objavljen 04.09.2019. u 18:24 sati.