Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Nema više izgovoraPratim rasprave u Njemačkoj nakon jučerašnjih izbora, ne bih li bio teoretski spreman kad se situacija ponovi kod nas, naime to se redovito događa, farsa imitiranja politički razvijenijih država. Ne volim pisati političke postove na blogu ovdje, al eto, situacija ponovo postaje ozbiljna i savjest ne dopušta ne izreći nešto kontra fašista koji opet nadiru, opet tim tkz. demokratskim putem.
Pravi dobitnici jučerašnjih izbora su fašisti, no oni neće vladati, jer baš nijedna druga stranka neće s njima u koaliciju. Zanimljivi su neki drugi podaci koji ruše neke dugogodišnje zablude lijevih analitičara. Fašisti su najjača stranka među muškarcima između 25 i 40 godina. Užasno je bilo uživo slušati jučer odgovore tih tipova zašto su glasali kako su glasali, jedan je rekao, neće njemu to autistično dijete, ta Greta, krojiti politiku, halo, ovo su njemački izbori, o čemu on to. Ne iznenađuje twitt jedna feministice, koja je napisala da bi privremeno trebalo ukinuti pravo glasa mlađim muškarcima, jer se nisu pokazali zreli za to.
Druga zabluda je vjera u radnike, kao što sam još prije par godina napisao, radnici i manje obrazovani, Wilhem Reich bi dodao i nejebci su masovna baza fašizma. Na tablicama su usporedbe u postocima onih koji su glasovali za fašiste, a koji za Ljevicu, gubitnicu izbora. Ispod radnika na tablicama su postoci službenika, samostalnih privrednika te umirovljenika.
Postoji tablica, nisam je nažalost sinoć spremio, sad ne mogu naći, o već spomenutoj velikoj razlici, kako su glasovale žene, kako muškarci. Jedan fašist je otvoreno twittao da su guske spasile demokraciju. Prema tome nema više izgovora, ne možeš se praviti budala, kao da se ništa ne događa, horde budaletina nadiru, jučer u Brandenburgu, sutra u tvom gradu.

Dodatak:


Našao sam tabele muško-žensko u Brandenburgu, u Saskoj su stvari još drastičnije :


Post je objavljen 02.09.2019. u 10:26 sati.