Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Pile, pas, sve na "p"Hranimo se par dana u supermarketu, začudo, nije ni loše, pas je dapače jako zadovoljan svim vrstama piletine, drugarica malo jušne mahune, malo bolonjeze, ja eto moram najnezdravije, to mi je stil. Vidi se na primjeru drugarice, nema više bezazlenih padova u našim godinama, koliko god to spretno činili.
Jučer izdrijemali maturu, ja jako loše spavao, kolegica dobila unuku il unuka, nisam baš pojmio i isto nije spavala, nekim slučajem moje ime isprintano svim velikim slovima, pa shvatili onako bunovni da sam ja ono kao boss, pozivam i čitam sve, ispalo je da se valjda slučajno uključilo CapsLk, no dobro, kolegica je obavila sav fizički rad, ja spikerski, na kraju ona potpisala odgovornost, i to je iza nas, matematika, valjda najduže mučenje na maturi.
U Njemačkoj važni izbori u dvije pokrajine, ispunio test, koja mi stranka najbolje odgovara, odnosno s čijim stavovima se najbolje slažem, iznenađujuće Zeleni, za koje nikad ne bih glasovao, a eto, čak 29 posto stavova dijelim s fašistima, koji bi trebali osvojiti čak 25 posto glasova.
Inače ako se pitate zašto sam zapeo za ovu tetu dok sam išao po ručak, ma teta ima lijepu prozirnu haljinu koju moj fotić ne prepoznaje...

Post je objavljen 31.08.2019. u 15:08 sati.