Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelija

Marketing

ZEMALJSKI I KOZMIČKI UČITELJI



slika: digital art


Kroz druženja sa kiropraktičarom prvi put sam se susrela sa alternativnom metodom iscjeljivanja i uopće sa literaturom tog tipa. Prvo znanje sa kojim sam se susrela je radiestezija. Tu sam dobila prvi diagram i posuđeni visak sa kojim ću postavljati pitanja i pokušati dobiti odgovore o tome što mi se događa i kako da se izliječim?

Prisjećajući se sada tih svojih prvih koraka i strahova koje sam proživjela, nije mi ni malo lako da vam ih opišem, ali eto, nasmijte se sada zajedno sa mnom, iako meni tada nije bilo ni malo do smijeha.

U početku svog alternativnog razvoja susrela sam se s Učenjem Vatre, koje sam odmah eliminirala. Trebalo je raditi vježbe. Zaključih da mi to ne pada na pamet.

Liječenje bojama. Zar postoji i takvo nešto? Što će mi to? Boje pred svojim očima vidim otkad znam za sebe, a da se njima može liječiti ne bih bila bolesna.

Đi – Đo tehnika akupresurne točke. To me je zanimalo u mislima sve dok nisam skriptu donijela doma. Kad sam je donijela doma, bacila sam je na policu iznad kreveta legla na krevet i počela masirati listove nogu koje su me boljele. Masiram ja jednu bolnu točku na listu noge, kad u mojoj svijesti se pojavi misao da otvorim stranicu 91. Ne reagiram, a pitanje se ponavlja. Prisjetivši se, da je to opet komunikacija u koju ne vjerujem i ponekad kad se ostvari vjerujem, shvaćam što se od mene traži uzimam skriptu, otvaram stranicu i gle čuda. Na toj stranici piše, da se ta točka ne masira kod žena. Podvučeno crvenom olovkom. Okrećem se oko sebe tražeći pogledom po sobi i zaključujući kako nikoga ne vidim, da sam sigurno 100% opsjednuta.

Skripta mi ispada iz ruku, a ja napinjem sva svoja čula ne bih li koga vidjela. Uzalud. Ne vidim nikoga. Uputa opet dolazi putem misli da otvorim stranicu 34. Tamo piše u 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 9 – 10 – 13 - 18 točke na tijelu, kako najbrže pomoći sebi. Ja sam gotova. Tko mi to govori? Preispitujem sebe. Tko je to sa mnom? Ne znam.

Ozbiljno zamišljam, da su me opsjeli neki vanzemaljci. U sebi jasno na ovu moju misao osjećam smijeh. Tko mi se to smije? Uzalud se češem po glavi, ništa mi nije jasno pa otpada i ovo znanje. Neću sa tim imati posla, valjda trebam prvo pročitati i naučiti da bih znala, a ne da me znanje podsjeća gdje se nalazi.

Odlučujem se za radiesteziju.



http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic11.php

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN kod NSK RH 978-953-354-108-2 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 31.08.2019. u 09:43 sati.