Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

KONFERENCIJA UPRAVLJANJE POTRAŽIVANJIMA




ŠTO OVRŠNI ZAKON ZNAĆI U NAPLATI POTRAŽIVANJA?


Koji su trendovi u navikama plaćanja u Hrvatskoj? Kako će novi ovršni zakon utjecati na naplatu potraživanja?
Teme su to o kojima će se govoriti na 5. konferenciji o upravljanju potraživanjima koju priprema poslovni tjednik Lider s partnerom EOS Matrixom, jednom od vodećih tvrtki za naplatu potraživanja u Hrvatskoj. Lider sa svojim partnerom već petu godinu zaredom organizira konferenciju o upravljanju potraživanjima. Glavna je tema ovogodišnjeg skupa ”Kultura (ne) plaćanja i (ne) prilike za hrvatsko gospodarstvo”.

Konferencija će se održati 17. rujna 2019. u Plaza Event Centru, Slavonska avenija 6/2 u Zagrebu s početkom u 10 sati.

CILJ KONFERENCIJE je bolje upoznati individualna i sustavna rješenja upravljanja potraživanjima koja mogu pomoći svakoj tvrtki i instituciji u Hrvatskoj.

Predstavljanje istraživanja o naplati potraživanja koje je EOS Matrix proveo sedmu godinu zaredom među dvije stotine hrvatskih tvrtki poslužit će kao uvod u panel-diskusiju na kojoj će sudjelovati stručnjaci iz financijskog i pravnog sektora, predstavnik sudaca, gospodarstvenik i generalna direktorica EOS Matrixa. Glavna tema diskusije biti će provođenje novog ovršnog zakona, odnosno što će on u provođenju značiti za pojedine dionike.
Osvrt na istraživanje o navikama plaćanja u Hrvatskoj provedeno među 200 hrvatskih tvrtki dati će direktor Hrvatske udruge banaka Zdenko Adrović.
Konferencija je namijenjena voditeljima odjela računovodstva, financijskim direktorima, vlasnicima i direktorima poduzeća, ekonomistima te svima kojima je ova tema nezaobilazna u poslu.
Sudjelovanje na konferenciji je besplatno ali je prijava na konferenciju obavezna.

Prijava na : http://lider.events/naplata-potrazivanja/prijava/



Post je objavljen 28.08.2019. u 08:04 sati.