Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- Dobro činiš, ustraj i dalje tako činiti jer doći će dan kada će se vrata zatvoriti. Neće ti pomoći što si nekad dobro činio. Budi Isusov u tom ustraj. Smješak daj, jer čeka te raj. (knev 21c kg)
- Amen
- Amen Božji blagoslov
- Amen Bvb..
- BOGU HVALA ŠTO POSTOJITE
- P. LUKA HVALA OD SRCA NEKA VAS ČUVA DRAGI BOG VASA SMS ŽUPLJANKA … LAKU NOĆ -AMEN
- NEMAN POJMA DI ĆU PRIJATELJU U PAKA SAN POSLA NEŠTO BILO BI IH JOŠ! DA JE BAR GODINU DANA RATA NAŽALOST PUNO ZDRAVLJA OD SRCA OD …
- Ne ostavi nas nikada, ne daj nas nikad , majko hvala što si s nama, ljubav u svim srcima procvala.
- : ) <3 Hvala.
- Mirnu, laku I blagoslovljenu noć iz kišnih Krapinskih Toplica.
- :-D Evo smješka:-) hvala vam!
- Laka vam noć i pozdrav iz Cesarice, Karlobag:-)
- Hvala.
- Ako smo na strani Dobroga uživat ćemo vječnu slavu.Eto primjer je današnji svetac Miroslav Bulešić-koji Duhom živi u ljepoti Božjoj. Poseban je osjećaj kad se dođe u Crkvu Blaženog Miroslava Bulešića, osjeća se svetost koja daje osjećaj da je blizu Bog.
- Smješak čuda čini ,bolje mi odmah a i više ih vidim . Želim da svi Isusovi budemo svi koji nas okružuju, na bilo koji način....!
- Pater Luka pozdrav!vi
- Došli Mujo i Fata u bračno savjetovalište. Žali se Mujo psihoterapeutu: Ne znam što učiniti, u kući nam je naporno, dosadno i monotono. Sluša terapeut, bilježi i konačno priupita Muju: Jeste li koji put izveli ženu van? Mujo: Jesam, ali svaki put se vrati kući
- Pita Mujo Hasu: Jel jarane, kako odgajaš svoju djecu, batinama ili lijepim riječima? Pa,naravno, lijepim riječima! A batine? Primijenim i to ponekad, ali u samoobrani!
- Pater Luka...hvala vam...nek vas Bog čuva

Post je objavljen 25.08.2019. u 09:21 sati.