Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akvarij-kozice

Marketing

Vratio sam se!

Znaći, proteklo je jako puno vremena, od mog odlaska u Irsku. Tamo sam evo proveo nekoliko godina. Na moju žalost, trbuhom za kruhom.

Ali sada sam opet dobio posao u Hrvatskoj te sam se vratio. Na moju veliku žalost, tamo se nisam bio u stanju baviti akvaristikom. Niti sam imao vremena pisati nešto. Uostalom bilo bi žalosno i krajnje bezobrazno (barem je moje takvo mišljenje) da pišem o nećem o čemu zapravo se nebavim. Nepratim trendove i nemogu prenjeti vlastita iskustva ili stvari koje sam vidio tj. doživio.

Ljubav prema Akvaristici nikada nije nestala, niti će nestati. Pa prema tome vraćam se evo ponovnom pisanju ovog bloga, u nadi da ću podjeliti sa Vama svoje skromno znanje i da ćete i Vi naučiti ponešto i mene.

Ali kako to obično biva, jedno je moralo voditi drugome, tako da je od ljubavi samo prema Šrimpovima ovdje zapravo nastala velika ljubav prema kompletnom svijetu Akvaristike. I iako sada imam kozičnjak, sada je silom prilika novo nastala ljubav, od mene isto tako zahtjevala i nove akvarije za ribice. Velika nepoznanica za mene osobno, pošto sam na ribice uvijek gledao iz daleka. I da bi sada stvar postala još kompliciranija, uz moju novo nastalu opsesiju, došla je i moja žena!!!!! Koja se isto tako odlućila uz mene baviti sa ribicama. Tako da ću se potruditi pratiti njezine akvarije i njen naćin brige o ribicam kao i svoj rad i svoja zapažanja!!!



Post je objavljen 24.08.2019. u 09:10 sati.