Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

katastrofe

evo mi je ona podvojena v prilipetala lik na znanstveno istraživanje koje prognozira da će radi globalnog zagrijavanja mediteran postat pustinja. to znanstveno istraživanje je zakurac jer u istom izvješću stoji da će zbog globalnog zagrijavanja doći do otapanja ledenjaka koji će podigniti razinu mora za 35-60 cm šta posljednično znaći da mediteran nemože postat pustinja jer je njegova konfiguracija ka kada sa preljevom, šta opet znači da koliko ti pušća vodu da toči u kadu do poplave neće doći jer ima preljev koji tu vodu odvodi direktno u kanalizaciju, a opet to znači da bi mediteran jednog dana moga postat septička jama, al pustinja nikako.

e sad. oni lumeni koji se furaju na teorije zavjere svake godine objave najmanje dvi katastofe koje se obično događaju u dvanesti misec, neznan zašto u dvanesti, valjda zato šta su religiozni ljudi, kojih je baj d'vej u svitu najviše u to vrime najemotivniji, meni je to sumnjivo i zato ja u to nevirujen. objave se kreću od potresa, poplava, cunamija pa sve do gubitka magnetnog polja zemlje. ove poplave možemo odma povezat sa globalnim zatopljenjem šta opet negira mediteran ka pustinju. potresi i cunamiji su usko povezani i ovise o pomicanju tektonski ploča koje nastaje zbog povačane aktivnosti zemljine jezgre koja pak opet direktno utječe na njeno magnetsko polje. šta oče reč da, šta je jezgra aktivnija to je i povečan utjecaj magnetskog polja zenlje, a što je manja to je i manji utjecaj magnetskog polja iste.

zašto je to magnetsko polje zemlje bitno? bitno je iz tog razloga što nas štiti od kozmičkog zračenja koje u prvom redu uzrokuje naše sunce koje nas grije i koje svojim erupcijama odašilje elektromagnetske impulse prema zemlji, a koji negativno utječu na život. negativan utjecaj elektromagnetskog zračenja očituje se u promjenama elektromagnetskog polja kojeg stvaraju svi električni uređaji koje ljudi na zemlji koriste, a koji bi zbog povećanog elektromagnetskog zračenja prestali sa radom. dale, prava katastrofa ne prijeti od prirodnih katastrofa kao šta su npr. poplave i potresi nego od povećanog elektromagnetskog zračenja. i sa ćete se vi pitat zašto i kako je to povezano.

evo vako. šta povezuje današnji svit? komunikacija. kako se ta komunikacija u današnjem svitu obavlja? mobitelom priko satelita. šta pokreće i omogućava rad tih uređaja? električna energija. e, ali ako dođe do povećanog elektromagnetskog zračenja onda ti uređaji prestaju sa radom. pa aj sad zamislite kakav bi kaos nastao da nestane svijeta na kojeg smo navikli u svakodnevnom životu, pogotovo ovi influenceri šta bi umrli od gladi pored živih kokoša. e, ali nije tu kraj priče. osim kozmičkog zračenja emisija elektromagnetskih valova može se izazvati i umjetnim putem. i sa se vi sigurno pitate kako? eksplozijom atomske bombe od 500 megatona, šta je iljadu puta više od one bačene na hitošimu i nagasaki, u atmosferi. ne mora se uništiti živi živalj dovoljno je da se poremeti njihov način življenja pa će se uništit sami u kaosu koji bi tom prilikom nastao.

znači da zaključimo. jebeš teorije o globalnom zatopljenu, za njega su ionako najviše krive krave, prava opasnost leži u tome šta će zbog elektromagnetskog zračenja prestat promet i opskrba a više niko neće znat zaklat kokoš, patke njanci da niti ne spominjem.

Post je objavljen 23.08.2019. u 10:25 sati.