Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

stres

kažu oni znanstvenici da je stres izvor svih zala, a statistika to i potvrđuje. čovik pod stresom ne funkcionira baš najbolje, napet je, dekoncentriran, pače (al ne ono julkino) dezorjentiran, tonusi mišića dosežu maksimalne vrijednosti, srce radi ubrzano, krv navre u gornju glavu dok onu donju ostavi neprokrvljenu, jednostavnim riječnikom rečeno, kad si pod stresom ni sex ti ne pada na pamet. ja neznan koji su vama stresni momenti ali meni je, ako izuzmem osnovnu školu i sat hrvatskog jezika, registracija auta jedan od najstresnijih događaja. za razliku od hrvatskog događa se jednom godišnje i kad prođe mišići se opuste, a krv ponovno procirkulira tamo di triba.

ka šta ste vjerojatno već i sami zaključili danas san bija na tehničkom pregledu, ne sistematskom nego tehničkom od auta. znan da je sve u redu jer san jučer bija kod mehe da ga prigleda i sredi šta triba sredit, al opet ti neznaš na koga ćeš se tamo na tehničkon namirit, jel ion možda pod stresom zato šta se sinoć svadija sa ženon pa nije bilo sexa, jel se usta na livu nogu zato šta mu je krevet na desnom zidu, jel možda to jutro vidija profesoricu iz hrvatskog il je jednostavno nadrkan šta mu po plače ide na alimentaciju. iljadu je razloga za stres. a kako je poznat stres se širi geometrijskom progresijom.

dođeš tamo i onda ti čovik, koji baj d'vej uvik izgleda nadrkano, kaže 'stanite na kanal i upalite svitla'. ti znaš da ti je meho jučer sve provjerija, ali si sinoć iša po pivu jer si se priračuna i potcjenija svoje kapacitete kada je stres u pitanju, i možda je koja žarulja prigorila, livi žmigavac, desni žmigavac, kočnica, rikverc, kratka svitla, duga svitla, ma znate već kako to ide. onda se podvuče ispo auta pa vrti volanon tamo-amo nebi da si ivica kostelić i voziš slalom, onda dođu kočnice i moliš boga, iako u njega ne viruješ, da rade dobro jer ako kočnice ne rade moš se jebat al tehnički proč nećeš. poslin toga dođe eko test, ako te je uvatija na eko testu neće ti pomoć ni ako viruješ u boga. dok srce sve užurbanije kuca on tamo nešto bilježi, a tlak je porasta veći nego šta je tlak u gumama, on ništa ne govori, a ti se bojiš išta pitat da ga nebi uznemirija i tek kad uzme onu bušilicu za papir i napravi rupe u markici o'tehničkog moš odanit. e, ali onda nastaje drugi problem. mišići su se opustili i krv je naglo procirkulirala srce nemože više napumpat toliko krvi i u velikon si riziku od srčanog udara. ako te nije strefilo na pregledu strefit će te sigurno kad ideš platit osiguranje i cestarinu. jebate, te cijene su take ka da plačaš alimentaciju tako da nimalo ne zavidim onima šta su se u trenutku slabosti andropauze zaljubili u dvaest godina mlađu, jer i moje auto ima tek dvaest godina.

kako bilo da bilo, prošlo je tehnički i sad jedva čekan subotu, da se opustim

Post je objavljen 21.08.2019. u 16:33 sati.