Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA



Dobar dan svima wavewavewave


Evo mene još u Karlovcu i kada želim otići ne mogu jer me nešto zadrži ha ha ha.
Trebali smo doći u ponedjeljak ali znate već da kod mene sve mora ići komplicirano pa tako i moj odlazak. Kako imamo ne daleko kuće zemlju (polje ) koje je jedan gospodin uredno stalno kosio sa svojim traktorom sve ove godine jer njemu je trebala trava i djetelina za njegove krave a nama pokošeno polje- imali smo odličnu kombinaciju da smo svi prezadovoljni. Međutim, taj gospodin je prije mjesec dana preminuo ( imao je oko 86-87 g ) . Kako stalno obilazimo to naše polje bilo nam je čudno kako još nije pokošeno jer je premašilo 10 dana od roka i tako da smo doznali koji je razlog od susjede kojoj je također nešto radio.
Ujedno to naše polje je popizdilo od kako su kamioni od komunalija grada poharali po njemu do svoje točke gdje su izgradili nešto poput rezervoara i donijeli na kotačima pošast koja se ukorijenila u tlo i sada narasla….
AMBROZIJA naravno… izraslo ko mutavo ,i navodno kad to uđe u zemlju trebaš se oteliti da je iskorijeniš ,tako da smo bjesni ko bjesne dlakave zelene gusjenice. Našli smo tko će nam to sve izmalčirati i bome ćemo skupo platiti. Tko ima ambroziju a ne očisti plaća grdu kaznu što je razumljivo jer je ona opaki alergen.
Sada je to vrijeme kada ambrozija vlada i treba je sanirati prije nego procvate- mene peku oči koje i krenu suzit – grlo također pecka trošim CLARITIN jer sam alergična na ta neka sranja a što je najbolje ambrozija ima i ljekovita svojstva za neke boleštine .Postoji li uopće da netko nije alergičan u ovoj današnjici???







Danas pred većer idem doma - mačke ima da prošvikaju sad kad dođu u stan nakon ove slobode nutnutnut. Prvo su bile lude od straha i izlaska van u vrt a sad ih moram naganjati da uđu u kuću zujo







MAH-MAH !!!!!! vraćam se ZAGREBE TEEEBIIIII, TEBI NA OBALE SAVEEE-VRAĆAM SE ZAGREBE TEBI-TEBI POD ZIDINE STAAAREEE naughtysmijehsmijeh cerekcerek








Post je objavljen 21.08.2019. u 13:14 sati.