Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Prazan hod

Kako i najavih u prethodnom postu, "druškanje" je završilo. Za nju me ništa nije zagrijalo, goli seks se potrošio (čudo jedno da nije i puno prije), nije mi se više dalo... Što rezultira seksualnim podbačajima i pitanjima "Jel to možda zbog mene?"...

Bila je to jedna normalna osoba, kako već rekoh. Zaslužila je da ju se ne mrcvari. I raskid druškanja je prošao poprilično normalno..

I sad sam opet potpuno sam, već 2-3 tjedna.

Naravno, ima nekih tipkanja, možda i poneka izvidnica u vidu kave... Ali ništa se ne događa.

Nogometnim rječnikom (omiljena mi sprdnja), bila je jedna "stativa". Zanimljivo čeljade, par večeri intenzivnog tipkanja, kava. Iz koje zaključih da su mi pretpostavke bile ispravne. Kad si ona na FB slika samo lice, a cijeli stas samo s kilometra i u širokim haljinama... Znamo koji je tome razlog, zar ne?

Ne da mi se baš testirati vlastite "podražaje" s nekim tko fizički očigledno potpuno odudara od onoga što želim i volim u krevetu. Nije to baš OK prema njoj, ja bih još i mogao probati. Džaba ljepuškastog i simpa lica. I zanimljivog mozga. Jbga, stativa.

Druga... Komad ogromnih očiju, punih usana, vitka, ljepuškasta. Malo jeftino izblajhano plava, ali... Mazn'o bih ju. Prosječnog mozga. Ne očekujem ništa osim seksa i onog muško-svinjskog izvlačenja poslije njega. Ako mi se bude dalo. A to mi se uglavnom ne da.

Će vidimo. Ne znaš dok ne probaš.

Zapravo, sve u meni vrišti za nečim potpunijim... A toga ni na horizontu.


P.S. Uskoro ću pod kategorijama označavati i "Rukotvorine"







Post je objavljen 19.08.2019. u 22:28 sati.