Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Body talk ( pa moram i o tome nekad )

Mae West rođena je 17.kolovoza 1893. i bila je seks simbol tridesetih godina prošlog stoljeća. Mora joj se priznat da je imala petlje; u to vrijeme mahat golim nogama pred objektivom bilo je ko da danas gola golcata hoda cestom. Ali i njena rečenica dovoljno govori - "Koristim govor tijela i engleski jezik". Znala je šta hoće postić i čime će to postić.

Kad je bolje pogledam ne vidim ništa posebno. Al zato imam neke svoje favorite koje je jako teško stić i kojima većina žena - uključujući i mene ko ženu - može samo gledat u leđa.
Jedna od njih, meni možda čak i najnaj, je Vida Jerman. E to je bila bomba od žene; kak god je okreneš nemreš nać nikakvu manu. Lice, tijelo, držanje, hod, onaj pogled tipa niste mi ni do koljena...usput je govorila pet svjetskih jezika, tek toliko da se zna. Da se rodila negdje vani pomela bi konkurenciju samo da stane i nasmiješi se. Ovako su joj tek tu i tamo davali uloge u kojima je puno više od iznimnog glumačkog talenta mogla pokazati svoje savršeno tijelo. Ak se mene pita ( a pita me se jer pišem osobno ja, o svom veltanšaungu vezanom za seks simbole ) za nju je Mae West onak...ko prosječna domaćica u odnosu na šefa kuhinje u Regent hotelu. Ko mi ne vjeruje - e pa nek gugla Vidine fotke iz vremena kad je snimala "Tko pjeva zlo ne misli".
Ajmo dalje. Monika Belucci. Pa to gledaš i ne vjeruješ. Ne znaš jel bi je gledala il mrzila. One tamne prekrasne oči i kosa, tijelo ko isklesano, hod da ti dođe da je gađaš zrelim paradajzima jer se ne sapliće ko ti...probija žena zvučni zid svojim atributima. Kolko god se trudiš - nema mane, uzalud vam trud svirači.
Ajmo dalje. Moja omiljena tema zvana Sharon Stone. Sve šta sam napisala za ove dvije važi i za nju. Obrni, okreni - ima sve šta žena treba imat, tamo gdje treba imat, i možeš joj pljunut pod prozor pa se sklizat po pljuvački. Kraj nje si nevidljiva i amen. Iz nje isijava takav govor tijela da bi ga valjalo ulovit i zapakirat za svoje potrebe, ako bi ikako bilo izvedivo.

Ono šta je meni ko ženi najfascinantnije je da ove tri, koje su definitivno moji favoriti apropo seks simbolizma, uopće ne trebaju skidat prnje sa sebe. Da se zamotaju ko Šeherezada opet bi bilo isto; one naprosto zrače ko nuklearka. Njima ne treba stotridesetšesthiljada selfija u polugolim pozama. Dosta je da zakopčane do grla prohodaju par metara vamotamo. Radijacija gora od one u Černobilu deset puta.
E sad kad sam izelaborirala, idem vidjet jel mi zagorio ručak. Da stignem do jedan opet pristavit sataraš, jer mi ga ove vamp žene neće zdinstat.



( et voila )

Post je objavljen 17.08.2019. u 11:36 sati.