Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

HRVATI SE...

Ako niste probali i ne pokušavajte!

Hrvati se.....možda prave važni?
Možda?
Možda su stvarno važni!

Kad sretnete ljude, koji su toliko ljudi da se morate posramiti svog urbano-svjetskog garda, bezćutnih gadova, arogantnih starleta, izbezumljenih muškića, nadmjenih stručnjaka..i svega onog što ima visoku cijenu u ovom svijetu!

Prva je časna sestra, koja se vratila jedno desetak metara da nam objasni gdje je tražena ulica u Sinju!
Vidi čovjek u tom omalenom stvorenju svu toplinu koju nam je Bog usadio a od koje mi bježimo u hladnoću Sjevera!
Onda neizbježni arambašići kod "Zorice" (2 porcije i 3dl vina-75kn..valjda ne sumnjate da nisam ostavio 100-ticu), znači može se vrhunski jesti za 10Eura.

Idem ja kroz Liku i u Gospiću promašim (a nije ni čudo kakve su nam markacije), da ste vidjeti koliko su brige izkazale dvije cure (mojih godina) da nas vrate na "pravi put" za Otočac.
Pijem kavu u Perušiću (uvijek pijem kratki espresso) i konobarica donese ipak malo dužu, na moju primjedbu, ona je doslovno skočila i donijela drugu dok sam se ja snašao (o cijeni ne moram ni govoriti)
U Krasnom nas u sirani "Runolist" počastili gulašom od divljači i vinom!

Zdravi ljudi, koji ti na "prvu" žele pomoći. makar i ne bio ugrožen!


Naravno, paralelno s tim žive i trgovci koji su mi na Šolti prodali 1kg grožđa za 40 kn, "Mlinar" u Umagu za vrijeme teniskog turnira prodaje svoje proizvode po 100%
višoj cijeni i da HAK na svojoj stranici za stanje na cestama koriste futur; "danas će na našim cestama biti povećan promet.." to je stajalo na HAK-ovoj stranici, jučer (16.08.) u 9 10 i 11h,a o njihovoj organizaciji, auto školama neću ni govoriti da previše ne prljam blog!

Koliko mi god bilo teško podnositi svakodneven kurvine sinove kojima u Hrvatskoj ništa ne valja, ipak mi je lakše kad se sjetim kako je njima koji u njoj moraju egzistirati!
Pa kad idu spavati, himna, ujutro ih bude crkvena zvona, hoće putovnicu, ono šahovnica, hoće posao, ono domovnica, pa za Veliku Gospu Dnevnik počinje s Marijom Bistricom a u nastavku prilog sa Širokog Brijega.....
Ni im lako!

Mogu "oni" nas musti, ekonomski ali Duhom ovog naroda neće nikada ovladati!

Zato!!!!

Ono što ih najviše boli!
Slava ovog svijeta i Judine škude!







Post je objavljen 17.08.2019. u 10:12 sati.