Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Ko koga iskorištava???

Kad san bila mala moj ujak iz Poreča stalno je dolazija u Dalmaciju dovlačeći svoje dvoje dice. Spavalo se i po podu, al ništa nije bija problem, jer rođake san volila jako. Taj isti ujak dovlačijo je nas 5, 6 kod sebe na teret njegovim ženama. Prvoj je to valjda dopizdilo pa su se razveli, a druga nan je kad god je stigla dala do znanja da smo nepoželjni, naravno onda kad ujko nije bijo blizu. I dan danas nas mrzi. Pomalo je i razumin. Ja bi dobila slom živaca da po cile dane nakuvavan i peren za vojskon koja odlazi na more i s mora dolazi na ručkove i večere.

Zbog učetalog druženja i igranja ja svoju rodicu i rođaka volin ka sestru i brata, a ujak mi je jako pri srcu. Koliko god njegovin ženama nije bilo pravo učinija je pravu stvar.

Eto, tako ja večeras umisto da buden sa svojin Vranjon, nisan, jer njemu je došla rodbina kojoj triba nakuvavat i triba i ugostit. I eto, ja, nisan ljuta ka pas, a mogla bi bit, jer eto razumin da je rodbina važna i da joj se triba posvetit. Meni samo nije drago, ako je taj moj Vranjo, dobar ka kruv, a valjda je, da ga ta ista rodbina ne ulovi u svoju mašinu i razapne ka Isusa na križu. Je da bi ja volila da san mu preča, al još ga eto nisan smutila toliko, al sad ću ja, samo šta nisan.

Meni je bila mama ode skoro 2 miseca i dobila san mlade. Ošla je i lakše se diše. Je… šta ta žena voli naređivat, ko da je na me.

Daklen pitanje s početka posta: Ko koga iskorištava vi rodbinu ili rodbina vas ili pak niko nikoga??? Jednostavno volite se i gotovo.




Post je objavljen 16.08.2019. u 20:29 sati.