Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OVO JE PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA - SKINULI MU SA BANKOVNOG RAČUNA "JEDAN MILIJUN KUNA"



BROJ 1. VIDIO FILM (od 1 do 5)

OVO JE PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA - SKINULI MU SA BANKOVNOG RAČUNA "JEDAN MILIJUN KUNA"

Tomislav Kuhar (81) iz Lipika jedino Udrugi "ŠTIT" iz Bjelovara, u koju ima povjerenja - otkrio je; kako su ga prevarila zloglasna obitelji Šajnović-Sužnjević iz Velikog Pašijana, na čelu sa Ivicom zvanim Šeki koji žive pokraj Garešnice.
Kaže gospodin Tomislav Kuhar; sve je počelo kad je za posinka Miroslava tražio ženu preko oglasa. Ono što se je dogodilo: možete dalje vidjeti na 5 (pet) video filmova koje je napravio, dana 13. i 14. kolovoza 2019. godine Branko Stojković-Štit.
Na prevarni način Šajnović-Sužnjević su sa bankovnog računa skinuli sve ukupno "jedan milijun kuna", u Erste banci u Bjelovaru. Gospodin Tomislav Kuhar između ostaloga kaže: "drogirali su nas" i mi smo radili sve što su oni htjeli.
Tomislav Kuhar pozvao je Branka Stojkovića u svoju kuću u grad Lipik, i sve mu kazao kako su bili žrtve organizirane kriminalne skupine Šajnović-Sužnjević iz Velikog Pašijana.
Vidno potreseni gospodin Kuhar kaže kako se trese od straha, i noćima ne spavai od: obitelj zbog koje se i drugi mnogi tresu.Ta obitelji je "rafalno" izvarala hrpu ljudi, i oni su zaradili oko tisuću prijava, ali nisu odgovarali ni za što, jedino za napad na novinarku...
U kriminalne radnje su umješani svi: od odvjetnika, privatnih i državnih, policajaca, bankovnih službenika i javnih bilježnika, itd.


--------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 15.08. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5094.


Post je objavljen 15.08.2019. u 04:27 sati.