Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VELIKI JE BEZDAN IZMEĐU ZDRAVIH LJUDI I MENTALNO BOLESNIH - KOJI NE MOGU DOĆI U KRALJEVSTVO SLOBODE....



Sad sam bio u sportskom parku "Borik" u Bjelovaru, na rekreaciji, vježbao sam u workout parku, i odvježbao sam svoj jedan sat treninga. Vidio sam svoju šogoricu luđakinju kako šeće se sa psom. Moj brat kerten i luđak živi sa psom u stanu, a majka mu je smetala - i bacio je u dom za starce i nemoćne - ali pas mu ne smeta, koji mu piša i sere ispred nosa.... To je stan bio od moje majke, a sad "smrdljivi" pas ima veća prava nego što je imala pokojna majka.

Izlazim ja iz borika van i s menom je bio neki mladić koji je isto vježbao, ja otilazim na jednu stranu a taj mladić prolazi kraj balkona zgrade od moga tkz. brata. Kaže moj imaginarni brat tom mladiću: "Baš si našao sad pravoga s kojim ćeš se družiti!" Zamislite, ja tu psćiju spodobu i ne gledam,a on dobaciva protiv mene... Druži se i živi sa psom u stanu, demonski su opsjednuti i sotonski... Takvis se idu moliti Bogu i klanjati u kapelicu?! Ma, fuj!!!!!!!

Vidim još jednu glupaču kako se šeće sa psom, takvi prokletnci dolaze na sportske terene, a zašto baš tu smetaju druge normlane ljude?! Prošao je i Feđa Medak "FOX" sa dva psa, taj psećiji bolesnik, on je glumac nekoh boriačkih vještina, a baletan je i plesać... Sve sami idioti! Njegov pokojni otac Branko Medak, morbidni kreten je strgao table na kojim je pisalo da zabranjeno je dovođenje pasa u Borik.


--------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12.08. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5092.




Post je objavljen 12.08.2019. u 14:46 sati.