Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Pačja družina iliti....

....mi i jedna polovina naših pačića.
Moj patak i ja zajedno imamo sedam pačića. Na početku naše simbioze tu je bilo reda,zajedničkih ručkova,rođendani,blagdani. Vrlo brzo se nekoliko njih osamostalilo pa nas je u družbi sve manje . Tu i tamo se sastavimo ili pojedinačno viđamo ove veče. Kako tko stigne s kim.
Jučer je od jutra sve bilo zbrčkano. Ja sam svojim curama trebam ići na kupanje. Budna od pet ujutro,sjedim na balkonu i gledam kak vjetrić puše a sunca niodkud. Znači...ja ne smijem u vodu. Ok,u glavi radim drugi plan . Budim svog muškarca da ga pitam,on siroče umoran,izmožden ali šuti,ko da mu šta drugo preostaje. Kaže može,sviđa mu se ideja. Kad,...poziv stiže,stiže i on. Još jedan pačić se vratio s puta pa bi na ručak navratio ....
E sad.... sjedimo nas dvoje i gledamo se i počnemo se smijati..... Dakle....plan je da mi više ne planiramo ništa jer je to postala nemoguća misija.
Odlučili smo da se speči meso,nabrzaka hrpa palačinki i pravac Maksimir na piknik sa svima njima.


Mlada izvidnica je pronašla savršeno mjesto.

Veći su za čas prostori stol jer glad ne pita.

Nije dugo potrajalo da njih dvije ne krenu zadirkivati jedna drugu. Toliko si nedostaju i onda to nije maženje nego neka vrsta mučenja( majkemi)

Kad je mučenje već u fazi onda smo se i mi pridružili

On mene,ja njega,on mene,ja....ma sve znate.

Dečki su krenuli tatinim stopama pa....a cure....

Otišle mi po kavu i nabrale malo cvijeća(jer se u prirodi ništa ne trga)

I tako.....ovo je samo jedna polovina . Od ne znanja kak da se organiziramo do savršeno zabavnog dana,punog smijeha i dobre mjuze pa je pala i čagica. Dobro,najmlađi je pao u kaljužu s blatom ali njemu je to bilo super cool :))))
Maksić je prazan,tu i tam neki zalutali turisti,vrijeme baš za bosonogo trčanje po travi,igranje picigina i nogometa. Vrijeme kad shvatiš da će i ovi mali pačići uskoro raširiti krila i da moramo što više uživati u ovakvim poklonjenim trenucima.

Post je objavljen 12.08.2019. u 07:49 sati.