Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

MOŽDA DA... MOŽDA NE ...



slika: digital artist

Nalazim se u prijelaznom periodu iz jednog doba u novo, u ljubavi treba različitosti pa zbog toga nećeš zalutati u neke druge ulice i nećeš dodirivati pogrešne osobe.

Ljubav je vodič kroz kojeg ćeš naći put, čist odsjaj vatre u noći, zbog nje ćeš imati osjećaj u momentu svog otvaranja, ljubav te pohodila mnogo puta, ali je nisi prepoznao.

Je li to bila ljubav? ... Možda da, možda ne, neću reći ništa.

Sklanjaš mi pramen kose s usana, htio bi doći do mene, do mog srca, želiš, ali se i dalje ludo zabavljaš sa nekim prolaznim ženama svog života... ili nisu prolazne?

Možda da... možda ne... takve su kakve su, poput jegulja iskliznu iz ruku, gibaju se nepravocrtno i ostavljaju tvoju dušu u tišini tebe samog.

Nebo nije zaboravilo tvoj put, zvijezde mog sjevernog neba će te dovesti na pravu stazu obraslu visokom travom, a uz pratnju noći i kiše možda zakucaš na zaboravljena vrata i nježnim namjerama možeš pokušati riješiti tu zagonetku srca.

Možeš mi pričati o prošlim ljubavima, možeš popiti čašu crnog vina i prebacit će te u drugi svijet nimalo muževan i pohotan, ali željen i užaren.

Možda da.... možda ne.

Hoćeš li ipak naći put do mog srca?


napisano 31.03.2006. u 7:34h | objavljeno na portalu iskrica-weblog iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"
http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=93653

sjena duše3
http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/
….

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem 978-953-7673-60-4. Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Post je objavljen 11.08.2019. u 10:31 sati.