Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

O smeću i lijepom bez cenzureU Rijeci veći dio dana provodimo u stanu pod klima uređajem, ja sam jutros imao doduše dvosatnu šetnju obližnjim parkom, na povratku nas sunce kojeg na početku i nije previše bilo, prilično iscrpilo, nije se više moglo hladom vratiti. Jučer smo se našli s prijateljima, mladim parom koji eto produženo vikendari turistički u Crikvenici, čujemo iz prve ruke o jadnoj turističkoj stvarnosti od čovjeka koji puno putuje, može i voli potrošiti, ali ovdje baš i neće previše. Odveli smo ih naravno na naše omiljeno odredište, najbolji riječki vidikovac.
I Rijeka je puna turista, supermarketi rade do daske i svugdje, baš svugdje su ispred njih iste slike kao na trećoj fotki.
O ljepšim stvarima, moja omiljena instagram plesačica, s njom sam uspio dobro upoznati Las Vegas iznutra, je objavila na instagramu provokativnu fotku cenzuriranu na strateškom mjestu. Jedna je od rijetkih instagram zvijezda koja odgovara na poruke, jednom je napisala, nemojte me pitati kako sam ili još gore, davati savjete oko šminke ili prehrane. Ako imate novaca izrazite vizualnu želju i vjerojatno ćemo se dogovoriti, ako ne, samo pišite o svojim snovima. Napisao sam da nije fer i evo, ispala je pravi drug, imam dopuštenje i da podijelim, kaže na instagramu je previše djece pa eto. Djecu blogovi ionako ne zanimaju, a na umanjenoj fotki kod mene (imam ja veću), se ionako ništa ne vidi, a ni na većoj, meni nešto nije jasno, iako je za razliku od mojih, fotografija oštra.

Post je objavljen 09.08.2019. u 12:13 sati.