Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Povratnički mozaik



Vratio sam se u Rijeku i ovdje zbilja trenutno nema ništa zanimljivo, cijeli dan pod klimom u potkrovlju, osim dućana i obaveznih šetnji s ljubimcem. Zato sam malo razgledao neobjavljene fotografije i podsjetio se tema o kojima sam namjeravao pisati, ali su eto otpale kao neprioritetne.
Na prvoj fotki je jedna od mnogobrojnih berlinskih joggerica. Puno ih trči, puno je dućana zdrave hrane i veganskih restorana, međutim ako na ulici vidite pretile ili iznemogle osobe, to po pravilu nisu mnogobrojni turisti nego Nijemci.
Na drugoj fotki je jedna influenserica, puno ih je bilo na prosjedu na kojem sam sudjelovao, snimaju se gledajući u kamericu, pričaju uživo s mjesta događanja i jako afektiraju. To se vjerojatno sviđa njihovim mnogobrojnim obožavateljima na instagramu i drugim društvenim mrežama.
Treća fotka govori sama za sebe, još jedna popularnih zanimacija mladih, zamislio sam da na ovoj fotki otkrijete uljeza.
Četvrta fotka je trebala biti jedna od onih na postu o gradskim kvartovima. Na kraju sam samo pisao o kolodvoru Zoo i to zbog majmuna.
Zadnje fotke su iz Virovitice, na prvoj je samo jedna kuglica sladoleda za 6 kuna, nikad nigdje nisam veću kuglicu dobio. Virovitica je i gradić hrabro ofarbanih curica, odabrao sam ovdje zeleno, fotka nažalost nije najbolje uspjela, a nije mi se dalo ponavljati okidanje.
Na zadnjoj fotki je primjer koliko sastojaka po našim domaćinima barem mora imati glavno jelo, juhe, salate i deserte nisam fotkao.
Planiran je bio i jedan shopping post, no nismo se još potpuno raspakirali i trenutno mi se ni neda.

Post je objavljen 08.08.2019. u 12:32 sati.