Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BLAŽENI ONI MLADI KOJI SE SLIKAJU SA MNOM !



BLAŽENI ONI MLADI KOJI SE SLIKAJU SA MNOM !

U zadnje vrijeme nema dana kad dođem u centar grada Bjelovara, da se netko od mladih ne slika sa mnom. Centar grada obilježava gradski paviljon. Ja stanujem na periferiji grada, tj. u Trojstvenom Markovcu. Od mene do paviljona ima ravno 4 kilometra. Kad idem pješice ili sa biciklom; to računam tamo i natrag 8 kilometara. To mi je ujedno i jedan trening. Ne treba stalno ni auto voziti.

Mladi kad traže da se slikaju sa mnom, ja im u šali kažem: Nisam ja gradonačelnik ili župan imate njia, pa se slikajte! Ja znam da mladi imaju još donekle čistu dušu i nisu iskvareni, i osjete da ja istinski i pozitivno zračim. Očito je; da me mladi obožavaju jer nikome ne šutim, i što se nikoga uopće ne bojim... Svima kažem što ih ide. Drago mi je da sam popularan kod mladih.

Ovim putem poručujem mladima i želim im kazati: čitajt moje članke i gledajte moju televiziju "Planet "ŠTIT" na kanalu You Tube. Polaka i sigurno ćete saznati istinu koja će vas osloboditi ropstva... Naše društvo je opasno bolesno i zaljutalo je od vjerodostojnog života. Mladi vi morate znati da su vas svi iznevjerili i prevarili: prosvjeta, crkva, političari, država,.., pa čak i vaši roditelji... Oni ne znanje, da zabluda i grijeh se plaćaju... Pozdrav ŠTIT!


--------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07.08. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5086.



Post je objavljen 07.08.2019. u 12:38 sati.