Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OTVORENO PISMO ŠTIT-u BJELOVAR (04.08.2019.)OTVORENO PISMO ŠTIT-u BJELOVAR (04.08.2019.)

Moj otac se zove Stjepan M. radio je u Ina naftaplin naftno polje Šandrovac. Ja govorim o osamdesetim godinama tada sam bio dječak a Blago Nikic je radio kao električar u INA-a i tada je vozio poluraspadnuti peugeot 504 a dolazio je kod nas kući jer očeva sestra se nekad davno udala u Hercegovinu u Čitluk pa je moj otac to lakovjerno prijateljstvo tada prihvaćo dabi nekim čudom Nikic otišao iz iINA-e za načelnika policije u Bjelovaru.

Medjutim, smjenili su ga zbog šverca oružja u BiH-a i zbog naredbe ubojstva Vinka Pintarica tadašnjeg kriminalca ali ok i sad ono kako ste napisali o "Duhan d.o.o itd , a kumstvo su odnosno prijateljstvo sa obitelji Ivanom Kovačić, točnije sa Sinišom njemu je bio krizmani kum gdje je ovaj dobio vrijedan Rolex od tadašnjih 5000 njemčkih DEM-a.

Nadalje Kovačići vladaju Velikim Trojstvom od 1997. god., kao od načelnik općine sin radi u Gudovcu naravno uredski posao ima iOPG i tajnik je nogometnog kluba "Bilogorac" gdje se sve plaća iz općine; naravno da u glasniku općine piše drugačije, jer kćer Romana koja nikad nije zavrsila fakultet, jedino ako nije plaćen, radi u Općini zajedno sa drugim oobm koje imaju osnovnu školu.

To je: Bilogorska čarolija koju financira općina a i nadalje ima ured za poticaje za Veliko Trojstvo iz europskih fondova ona je u tome broj jedan ali vratimo se na Sinisu jer on je sa mnom išao u školu pa nas je brata od nacelnika vozio u školu u Bjelovar, gdje u toku rata svaki dan je vozena tzv. dvije bakše cigareta , veza Nikic , sitno ali za njih dovoljno , svi automobili HV-a iz Bjelovara, su se popravljali kod njih naravno.

Meni tada je bilo 16- tak godina pa smo se vozikali u raznim automobilima iz donacije ali naravno i ukradenim koje je dostavljao Nikic preko Bašića koji je 2000- tih imao zastupniŠtvo za "caterpillar" za BiH i Hrvatsku. Inaće je iz Posušja gdje su bili ukradeni automobili skupocjeni iz Europe. Nadalje ako se netko Kovčiću približio sa boljim automobilom; tada je on bio pokvaren kao i moj momački auto gdje su sve kvarili Peugeot 405.

Mi sa 16 god. možda ga se možemo i sjećati, ali to je toliko i nebitno u te operacije šverca još su ukljućeni bili Zeman koji je kasnije te gume sa automobila prodavao jer je imao firmu gumi i tak ima toga još nadalje. Trazio sam 1998. godine posao kod Nikića jer ajd zna staroga pa sam mislio kod njega raditi gdje je duhan tada su tu bazdarili tahografe ali naravno receno mi je rodjen si na krivommjestu i drzavi gradu.

Kako god nisam hercegovac e onda je njegov sin napravio to što je napravio , nadalje spomenuo sam i Pavliša da savjetnik je bio Nikić i dobio je ciglane Bjelovar za kunu a bilo ih je dosta jer sam u Paulovcu i radio naravno neprijavljen kad je ovaj otišao u Zagreb, na knežiju živjet. Pavliš je ubrzo propao jer nije plaćao reket uglavnom za njih sam bio uvijek na krivom mjestu bez obzira što sam tada bio mlad.

Da, Josip Gavranović krim policajac namješta poslove keramike na otoku Viru medjutim radio je neko vrijeme ali dolje su drugi igrači pa je jedva izvukao glavu jer opet dolje igraju obitelji peruze i buskulici povezani sa likom iz bjelovara zastupnikom tada za lančiu alfa romeo mislim da se preziva Lonar, te kako se zove ali salon je bio u Novoseljanima i kao poklon je dobio ferraria 456 plave boje mislim da je to jedini ferrari u Bjelovaru.

U sivim vremenima HDZ-e naravno dosao preko Bašica veza Nikić i tako bilo bi mi lakše da vam to pojasnim ili da vas nazovem ili dođete kod mene na ručak u Zagreb. Recite kad Vam odgovara.


----------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 04.08. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5078.
Post je objavljen 04.08.2019. u 10:01 sati.