Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najljepsezelje

Marketing

posebna čestitka za posebnu osobu

Trebam jednu posebnu čestitku za posebnu prigodu i posebnu osobu. I tako nekako nikako da me uhvati volja za radom i nikako da dobijem inspiraciju, pa su 3 čestitke završile u smeću.

Onda sam se sjetila You Tube-a. Tamo stvarno nema čega nema. Prvo sam pronašla jelku od dugmadi koja mi se jako svidjela. Odlučila sam da načinim slično srce.
Zalijepila silikonom.Obojala akrilnom bojom.Posprejala posebnim bojama.Sprejanje je trajalo u nedogled. Svaki put bila sam zadovoljnija onim prijašnjim.
Međutim morala sam načiniti više čestitki tako da moje kolegice izaberu onu koja im se čini najljepša pa sam ponovno pošla na You Tube i pronašla sličnu čestitku. No ne mogu je više naći, pa nema linka.

A onda sam na You Tube-u pronašla predivnu čestitku koju sam morala napraviti. Naravno ja sam izabrala moju omiljenu crvenu boju.Treba vam 7 kvadrata 10x10cm. Ja sam upotrijebila deblji papir koji koristim za čestitke (mislim 180 miligramski).


Slijedeći upute s videa, a i dodajući nešto svoje nastala je predivna čestitka. Izgleda da ju je teško napraviti, ali nije. Jedino treba pažljivo pratiti upute za lijepljenje.Danas sam se sjetila da napravim post, al sam bila nesretna što nisam napravila ništa svoje. Sve ideje su bile tuđe.

Već danima gledala sam papirnate ubruse s motivima srca i eto malo prije sinula mi je ideja. Znala sam da to moram iskoristiti, samo nisam imala ideju kako.
Uzela sam ubrus, tanki kist i vodene boje i malo se poigrala.Prednja strana izgleda ovako.Stražnja mi je još ljepša.


Kad sam završila bojanje, razmutila sam malo drvofiksa s vodom, premazala i osušila sušilom za kosu.Eto, sutra neka moje kolegice izaberu što ćemo uručiti našoj dragoj kolegici koja ide u mirovinu.


Post je objavljen 01.08.2019. u 15:04 sati.