Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najljepsezelje

Marketing

čestitke za moje prijateljice

Uskoro će u našj školi biti puno fešti. Udaju se tri mlade kolegice, a rodilo se i rodit će se još dice. Šta oće reć da san ja stara, a osićan se ka da iman petnajst.

Pa san sinoć i danas bila u pogonu. Nije da baš volin biti kreativna kad nisan kreativna, al kad krenen nekako se i kreativnost rodi.

Nije mi bilo lako, odavno nisan napravila nikakvu čestitku. Zgadile su mi se. Je, je, bilo i je tu mač, i jednostavno mi se čak ni u školi nij dalo da i s dicon radin, a morala san. Tako je to kad pređeš mjeru.

Nisu ove bog zna šta, al eto podilit ću i s vama. Nisan imala strpljenja da tragan po Internetu nego san radila već viđeno.


Eto i tri moje najbolje frendice u srpnju imaju rođendan. Sad san se sitila da san nji potpuno zaboravila. Ajmeeeeeeeeeeeeee!
1. san morala skoknut do posla da opeljušin ona moja 4 ormara sa raznoraznim ukrasima na koje san stukla brat bratu jedan dobar servis auta. Mama je pala u očaj kad je vidila šta se sprema. Ko joj je kriv kad mi je kupila stan bez radne sobe.2. Onda san to sve morala istrest na stol jer ja ne mogu biti kreativna ako mi nije sve pri ruci. Oči lete tamo-amo i ideje se rađaju.3. Pa san iz sobe izvukla moje blago, kataloge sa uzorcima tapeta i tkanina koje mi je dala jedna krojačica (joj što je volin). Zamislite sve je to trebalo da završi u smeću.Tako san lipo zauzela i kauč. Mama je pobigla u sobu da to ne gleda.


Evo što san zvrndala sinoć i danas. Čini mi se priko 10 h posla. Izašla san iz štosa, pa mi je stalno nedostajalo ono nešto što je eto ostalo u školi, pa san vrtala, mrdala, kombinirala... Ima tu kiča, al šta je tu je, moje je.
I ŠEĆER DOLAZI NA KRAJU.

Onako crknuta od čestitki i sat vrimena pospremanja mojih drangulija, prionula san na pravljenje švapske pite koju je mama neki dan napravila, a meni se jako dopala.

Ima jedan kuvar meni jako drag i ne voli slatko. Ajmemenijadnatisan!!!
Post je objavljen 01.08.2019. u 15:01 sati.