Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

ukazanje

ne, naslov nema nikakve veze sa vjerskim sadržajem već sa svjetovnim učinkom ukazanja na život čovika.
ka prvo, ukazanja se javljaju u svim sferama ljudskog življenja, pa ako hoćete, nema čovjeka koji nije doživija neko ukazanje. npr. tomy je napravija akciju za pancetu, e ali ako niste pročitali njegov reklamni letak onda se vama neće dogodit ukazanje nego će te je kupit po tržišnoj cijeni, a tako je i sa svim ostalim stvarima, važno je da ste imali ukazanje. oće li ono bit putem snova, znakova koji se ničim izazvani pojavljuju svuda oko vas, oblaka, ili kroz reklamni letak tomyja manje je važno, važno je da ste vi prepoznali ono što vas vodi ka vašem cilju. ciljevi se pretežno razlikuju od čovika do čovika pa će se neko zadovoljit pancetom, a nekome neće bit dovoljni ni polarni medvidi. no jedno je sigurno, bez ukazanja nikad nećete doč na zelenu granu.

al da malo produbin fenomen ukazanja kako bi ste mogli razumit koliko je to bitno za opstanak čovječanstva, krenimo od pancete. dakle ako je akcija na pancetu u tomyja onda će te proč trideset kuna jeftinije i zati trideset kuna razlike možete još uzet svinjske bržole od vrata, e ali ako imate malo jača ukazanja ka npr. naši nagrađivani menađeri onda vas boli kurac za akciju u tomyja, njima se recimo npr. ukazala tvornica koja leži na atraktivnom zemljištu, zato i jesu svi završili u remetinac, međutim, ta ukazanja su ispunila svoje poslanje, učinila ih vlasnicima imanja koja, da nije bilo ukazanja nikad ne bi imali.

pošto takva ukazanja spadaju u rizičnu skupinu jer se mogu dokazat onda je najbolje da vam se dogode ukazanja za koja ne postoje znanstvene metode dokazivanja, e takva ukazanja se događaju onima koji vide ono čega nema, a ako nečeg nema onda se ne može dokazati ni suprotno. to van ga dođe nešto, ka u kriminalistici, ako nema korpusa deliktija nema ni krivnje. takva ukazanja su nešto sporija u ostvarivanj svojih ciljeva, ipak to nije panceta iz tomyja, ali pružaju mogućnost da legalno ostvarite svoj cilj i ne završite u remetincu.

e sad, problem nastaje onda, uostalom kao i kod svih koji su imali takva ukazanja, kad zaborave da usprkos svojim ukazanjima moraju poštivati svjetovne norme, ali kako takvi misle da su od boga odabrani onda niti mare za svjetovne norme pa dolazi do nemilih situacija da, dok su bili u transu, nemaju pojma šta se oko njih događalo. eno je oni mojsije čedrdeset godina vuka svoje pleme po sinaju samo zato šta mu se zapalija grm, šta je on protumačija ka ukazanje, ali tada u to vrime on nije moga znat da je smola koja se cidi sa grma visoko zapaljiva smjesa na temperaturama iznad pedeset spupnjeva, zato sinaj i je pustinja jer sve samo izgori. danas to znamo pa se postavlja pitanje šta je on tad u tom trenutku sanja, ako nam je poznato da su snovi podsvijesna refleksija onoga šta čovik priželjkuje i skuplja u sebi tijekom dana, mjeseci i godina?

indijanci su, recimo npr., jako poštovali svoje pripadnike plemena koji su bili malo trknuti jer su vjerovali da kroz njih progovara manitu, inače božanstvo koje su oni štovali. poslin se ustanovilo da su svi ti trknuti po svjetovnom poimanju bili širofrenici. danas, za razliku od onda, ne možemo kazat da je neko šizofrenik ako je ima ukazanja, jer šizofrenija je bolest, a bolesni ljudi nisu u stanju ostvariti svoj cilj, koji se u današnjem svijetu mjeri materijalnim dobrom.

prema tome, ako želite ostvariti svoj cilj morate imat ukazanje. oče li to bit dobar posao u italiji, bauštelac u njemačkoj, konobar u irskoj, sezonski radnik u turizmu na jadranu ili pak zastupnik u saboru, uopće nije bitno, važno je samo to da vam se dogodilo ukazanje.

Post je objavljen 31.07.2019. u 12:31 sati.