Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

VRAĆA SE KULTNI RESTORAN Gradsko vijeće Vrgorca donijelo odluku o raspisivanju javnog natječaja za zakup restorana "Tin"Gradsko vijeća Vrgorca donijelo je odluku o raspisivanju javnog natječaja za zakup bivšeg restorana „Tin“. Grad je taj objekt kupio krajem prošle godine iz stečajne mase nekadašnje Trgovine d.d. za 509 tisuća kuna s namjerom da se nakon nekoliko godina ponovno otvori restoran koji je desetljećima bio kultno mjesto za Vrgorčane i njihove goste.

Restoran će se ponovno otvoriti putem koncesije, a eventualni zakupnik će, prema procjeni, na rekonstrukciju i obnovu objekta morati utrošiti 1,44 milijuna kuna, koje će mu se odbijati kao zakupnina slijedećih 15 godina kroz mjesečni iznos od 1220 eura bez PDV-a.

Grad Vrgorac se osigurao različitim odredbama ove odluke i budućeg natječaja i to na način da će svaki zainteresirani ponuditelj koncesije morati priložiti bankovno jamstvo od dva milijuna kuna, da će morati Gradu Vrgorcu omogućiti korištenje terase za manifestacije i da će svi dodatni troškovi i priključci ići na teret zakupnika. S druge strane, zakupnik će sam odlučiti o izgledu interijera starog/novog restorana.

Post je objavljen 30.07.2019. u 11:37 sati.