Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ČOVJEK SOTONA

Rođenjem, beba čistim tijelom od krvi i mesa nije čovjek, ne misli, nema razvijen um, nije duh ni bog.
To što je čovjek naziva božanskom lako je objasniti. U pitanju je logika evolucije. Navodno je čovjek zarobljen u tijelu osobe i zato on čini sve suprotno od prirodnog zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti.

Bebi ubrizgaju cjepivo da se time izazove bol na razini traume, jer će time početi osjećati i misliti
da je samo bog čuva i da za uzvrat treba razviti duh radi subjektivne i mentalne duše.
Zbog razvoja uma u tijelu su krupne promjene i to je pubertet. Naravno čovjek to brani, iako prirodno ne treba se dogoditi.

Stvarno realno tijelo osobe ispred ogledala, u njemu je samo izvrnuta slika. Upravo će čovjeku to biti obrazac za djelovanje uma, bez obzira na posljedice materijalne ovisnosti, jače i negativne gravitacije od samog tijela. On sve mora raditi pogrešno, jer je to logika izazivanja smrti (evolucijom do raja što priroda ne nudi).

Ako organizam tijela udiše zrak zbog potrebnog kisika, pri tome je kolateralna šteta smeće u zraku i time mogu objasniti strukturu duha. Naravno smeće ne treba tijelu, no ipak se zadržava u njemu. Konačno izaziva osjećanja emocija, bol, bolest i smrt, čime se ostvaruje evolucija.

Um isključivo radi na ubrzanju evolucije. Znači izgradnja modernih autoputeva, brzi automobili, vlakovi i avioni, mrtva industrijska hrana i lijekovi, sjeme su duhovnog zla. Osobi prirodno samo treba mir bez ikakve žurbe.
Ne može se opisati količina stresa i straha zbog ubrzanja i to je čovjeku normalno. Ako od Londona do Njujorka suvremeni avion stigne za tri sata, što se time dobilo? Nešto što se ne može opisati niti zaboraviti, no u svakom slučaju je besmisleno i nepotrebno.

Sistem vrijednosti je sveden na novac i time čovjek opravdava sve gluposti vezane za karijeru i materijalno bogatstvo.
Prirodni doživljaj nije moguć tehnološkim inovacijama.

Post je objavljen 19.07.2019. u 19:00 sati.