Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ulična fešta istospolnih zajednicaU Berlinu se u subotu i nedjelju u Nollendorfu, četvrti poznatoj i po barovima za homoseksualce, održavao "Lesbisch schwules Stadtfest", najveće europsko okupljanje homoseksualaca i lezbijki. Naravno da smo bili znatiželjni i da smo morali virnuti kako to izgleda. Ja sam poslan kao prethodnica, nismo imali pojma kako je to koncipirano i moj prvi dojam nakon pet minuta šetnje je poslije s pravom kritiziran kao pogrešan. Naime komentirao sam da meni to sliči na Oktoberfest, poznati bavarski sajam piva, koji je u našem užem društvu simbol neukusa, što volim reći, bio tri puta, prvi, zadnji bi nikad više. Ovaj put moram navesti, samo prvih sedam fotografija su moje, ostale su drugaricine, e sad zašto su neke okrenute nemam pojma, u njenom albumu stoje normalno.
Izuzetna je gužva, veliki broj je štandova s hranom i tu prestaje sličnost s münchenskim sajmom. Puno je pozornica s različitom glazbom i mnoštvo je rasplesanih ljudi, neki se i kreću u ritmu muzike za ples. Veći dio šetnje sam morao Jina nositi i usput strepio za novčanik u zadnjem džepu, ne volim jednostavno gužve i to mi je jedino smetalo. Svoj štand je imala i udruga homoseksualaca pri sindikatu policije, to me malo zaintrigiralo, zašto bi na poslu nekog bilo briga s kim njegov kolega ili kolegica odlazi u krevet. Meni su naravno lezbijke bile zanimljivije, u stvari samo kod jednog para su mi bile obje simpatične, držale su se za ruke i jedna mi se čak nadmoćno nasmiješila, predugo sam valjda zadržao pogled i mislila je valjda da se čudim ili ih osuđujem jbga.
Drugarica je od tamo otišla s novim modnim detaljom na ruksaku koji sam ja usput dobio uz bocu omiljene pijače.Post je objavljen 22.07.2019. u 09:56 sati.